NETURI NUOTRAUKŲ? NEBUVAI KELIONĖJE! ARBA KUR GIMSTA GRAŽIAUSIOS ATOSTOGŲ NUOTRAUKOS?

0
23
balis

Galime lig valiai kalbėti apie tai, jog kuo toliau, tuo labiau mūsų kasdienybę užvaldo išmaniosios technologijos, verčiančios gyventi virtualiame pasaulyje. Labiau už savo išvaizdą realybėje, mes rūpinamės savo atvaizdu internete, perkeldami į jį absoliučiai visus išgyvenimus, potyrius ir, dažniausiai, kelionių akimirkas. Kaip mėgautis dar neatrastomis vietomis, tačiau nepamiršti gražių vaizdų socialiniams tinklams? Pateikia jums sąrašą vietų, kurių nuotraukos sužavės visus jūsų sekėjus?

Europos įstabiausi kelionių tikslai

Ten, kur verda įvairių tautybių žmonių gyvenimai ir nepaliaujamai maišosi kultūros, visuomet bus galima rasti akį malonių peizažų. Vienos patraukliausių keliautojų Europoje vietų titulą sau pelnosi vienas Varšuvos viešbučių, svečiams siūlantis miestą iš aukštai apžiūrėti plaukiojant baseine. Norintiems mėgautis saulės voniomis patariame skirsti į Santorinio salą Graikijoje, kurios išskirtiniu bruožu tapo balti pastatai su jūros mėlynumo stogais. Trokštantiems gryno nori ir aštrių pojūčių verta keliauti į Norvegiją, kur it ore kabanti Trolio liežuvio uola lyg medus muses traukia turistus.

Kelionių linkėjimai iš Rytų

Azija jau daugelį metų laikoma paslapčių kraštu, – kiek čia bekeliausi, vis tiek nesugebėsi pamatyti visko, ką ji gali pasiūlyti. Savotišku tekančios saulės šalies – Japonijos – simboliu galime vadinti Fudzijamos kalną, tačiau jis profesionaliais kadrais apdovanoja ne kiekvieną keliautoją, mat pavasarį bei vasarą vis dar aktyvų ugnikalnį gaubia rūkas. Fotoaparato objektyve taip pat puikiai atrodo garsiosios Tokijo sakuros, kurių rausvumas jau daugelį metų puošia turistų nuotraukų albumus. Visgi, norintiems išvysti kiek ramesnę Azijos pusę patariame keliauti į Balį. Šioje nedidelėje Indonezijai priklausančioje saloje rasite net keletą įspūdingų fotosesijos vietų: tai ikoniškieji Handara vartai, garsiosios supynės sulig palmių viršūnėmis ir kt.

Vis dar stebinantys Vakarai

Nors panašus pavadinimas sieja Šiaurės ir Pietų Amerikos žemynus, tačiau, tikriausiai, pasaulyje nerasime dviejų kitų taip vienas nuo kito besiskiriančių pasaulių. Ilgą istoriją turintys Pietūs visus jūsų sekėjus bei draugus sužavės senovės inkų miesto Maču Pikču didybe, o pasijusti it kitoje planetoje privers apsilankymas druskos plynėje Salar de Uyuni. Jeigu norite dalintis kiek šiuolaikiškesniais potyriais, drąsiai rinkitės keliones po abi Šiaurės Amerikos pakrantes: Niujorką patogiai apžvelgsite stovėdami Rokfelerio centro dangoraižio viršūnėje, ant Bruklino tilto įsiamžinsite urbanistiniame fone, o Holivude pasijusite lyg pati tikriausia kino filmų žvaigždė.

Nesvarbu, kur ruošiatės keliauti, nepamirškite, jog pačias nuoširdžiausias ir įsimintiniausias kelionių akimirkas lemia ne nuotraukų populiarumas socialiniuose tinkluose, o atostogų metu jus lydintys žmonės bei gera nuotaika.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite