2020-11-05: COVID-19 SITUACIJA ZARASŲ RAJONE

0
40
covid

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Utenos departamento Zarasų skyriaus 2020 m. lapkričio 5 dienos duomenimis, Zarasų rajono savivaldybėje šiuo metu COVID-19 infekcine liga serga 3 asmenys, 73 asmenys saviizoliuojasi.

Šiandien informaciniuose portaluose pasirodžiusi informacija apie Vilniaus apskrityje registruotus COVID-19 atvejus, susijusius su protrūkiu Zarasų medžioklės klube ,,Suviekas“, neatitinka tikrovės. Zarasų rajono savivaldybė yra gavusi oficialią informaciją tiek iš Nacionalinio visuomenės sveikatos centro, tiek iš Zarasų rajono medžiotojų būrelio ,,Suviekas“ vadovo, jog visi sąlytį su sergančiuoju asmeniu, gyvenančiu Vilniuje, turėję medžiotojai pasitikrino dėl COVID-19 infekcinės ligos, visi yra sveiki ir jokio protrūkio minėtame būrelyje nėra.

Labai atsiprašome už šiuo metu skleidžiamą tikrovės neatitinkančią informaciją, kuri, deja, skatina sunerimti ir abejoti informacijos priemonėse teikiamos informacijos tikrumu. Dėl skleidžiamos informacijos paneigimo Zarasų rajono medžiotojų būrelio ,,Suviekas“ vadovas šiandien raštu kreipėsi į visuomenės informavimo portalų atsakingus asmenis.

Raginame gyventojus laikytis visų koronaviruso infekcijos plitimo prevencijos priemonių – rankų higienos, kosėjimo, čiaudėjimo etiketo, dėvėti asmens apaugos priemones, laikytis fizinės distancijos ir vadovautis Vyriausybės priimtais nutarimais.
 
Zarasų rajono savivaldybė 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite