APIE KULTŪROS DARBUOTOJŲ VEIKLĄ KARANTINO METU

0
17
darbas kultura

Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas susitiko su Kultūros centro direktoriumi Aurimu Gudu. Pokalbio metu buvo aptarta centro veikla ir paslaugų teikimas ekstremaliosios situacijos metu . Numatyta, kad lankytojai bus aptarnaujami nuotoliniu būdu. Svetainėje www.zkc.lt nurodoma aptarnavimo laikas ir vadovo bei specialistų kontaktai. Bilietai į renginius parduodami įprasta tvarka, išskyrus tai, kad renginio dieną vieną valandą iki renginio pradžios bilietai bus parduodami ne vestibiulyje, o budėtojo poste.

Kultūros centro direktorius Aurimas Gudas patikino merą, kad nelengvas šis laikas kultūros darbuotojams ir meno saviveiklos entuziastams, bet visi supratingi ir žino, kad reikia prisitaikyti prie situacijos. Karantino metu kultūros darbuotojai aktyviai dirba, išnaudoja visas galimybes ir reaguoja į esamą situaciją organizuojant renginius, nuotolines repeticijas, iš anksto persiplanuoja savo darbus, pasitelkia virtualias erdves, kūrybiškumą, bendrauja, palaiko savo vykdomas veiklas, diskutuoja virtualioje erdvėje. Pokalbio dalyvius džiugino, kad aktyviai nuotoliniu būdu veiklas vykdo ne tik Zarasų, bet ir rajono kultūros darbuotojai ir meno saviveiklos entuziastai.

Rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas ir Zarasų kultūros centro direktorius Aurimas Gudas taip pat aptarė pasirengimą šv. Kalėdų ir Naujųjų metų šventėms rajone.

Rajono Savivaldybės informacija
Nuotraukoje – rajono Savivaldybės mero Nikolajaus Gusevo ir Zarasų kultūros centro direktoriaus Aurimo Gudo susitikimas.
Petro Ivanovo nuotrauka

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite