„ELEKTRONINIAI PRISIMINIMAI“

0
38
122078270 2873684359529170 5417027367919427879 n

Purvynės ir Naršėnų kaimų bendruomenė dar pavasarį dalyvavo „Prisijungusi Lietuva“  paskelbtame bendruomenių įtinklinimo konkurse.

Konkurso tikslas – skatinti Lietuvos bendruomenes, pasitelkiant informacines ir ryšių technologijas (IRT), dalį veiklų perkelti į elektroninę erdvę, kurti naujas ar tobulinti jau esamas paslaugas bendruomenės nariams ir taip paskatinti gyventojus naudotis internetu.

Taip atsirado nuolat pildoma nuotraukų galerija „Elektroniniai Pirsiminimai“.

Vienas iš projekto tikslų – skatinti žmones mokytis naudotis išmaniaisiais įrenginiais, tobulinti žinias kaip skaitmeninti dokumentus ir nuotraukas. Dalyviai noriai įsitraukė į projekto veiklą, rinko senas nuotraukas jas skenavo, kėlė į elektroninę galeriją. Daugumą darbų atlikti pavyko išmaniųjų telefonų pagalbą, bet didelės pagalbos sulaukėme Antalieptės bibliotekoje, kur vyko užsiėmimai. Bibliotekoje visada galima naudotis kompiuteriais, bei sulaukti konsultacijos, kurios prireikė vyresniems dalyviams dirbant su nuotraukomis.

Nuotraukas galite rasti galerijoje : http://antaliepte.lt/web-galerija/

Purvynės ir Naršėnų kaimų bendruomenės informacija

prisijungusi

Scanned 1603198489782

Scanned 1603286706903

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite