KOKIOS PROCEDŪROS AKTUALIOS PERKOPUS 40-METĮ?

0
25
voku pakelimas

Laikui bėgant, natūralu, jog atsiranda vis daugiau žymių, kurios praneša apie žmogaus amžių. Smulkios ar gilios raukšlelės veide, pakritę viršutiniai ir apatiniai akių vokai bei antakiai ne visada džiugina, todėl susitaikyti su senstančia oda gali būti nelengva.

Dažnai dėl besikeičiančios veido odos galima pradėti vis mažiau savimi pasitikėti, o nuolatinis nepasitenkinimas savo išvaizda gali labai pakenkti ir gyvenimo kokybei. Žinoma, šiais laikais padėti atsikratyti kompleksų gali plastinė chirurgija – tokio tipo operacijos pasirenkamos vis dažniau. Norint išlaikyti jaunatvišką išvaizdą po 40-ies, aktualiausios operacijos turėtų būti vokų pakėlimas bei veido patempimas.

Akių vokų pakėlimas

Perkopus 40-metį dažnai moterys susiduria su užkritusių vokų problema, dėl kurios veidas gali atrodyti liūdnas, piktas, labai pavargęs ir visiškai neatitikti tikrųjų žmogaus emocijų. Dažnai nukąra ne tik viršutiniai, bet ir apatiniai vokai, kurie atrodo lyg paakių maišeliai. Dėl to žmogus gali atrodyti net ir vyresnis negu iš tiesų yra. Kai kuriais atvejais ši problema yra paveldima, todėl akių vokų pakėlimas gali būti reikalingas net ir nesulaukus 40-ies.

Kai kuriais atvejais akių vokų pakėlimas gali būti reikalingas ir dėl regėjimo sutrikimų. Visgi pakritusi vokų oda gali trukdyti ir matymui, todėl tampa sunkiau atlikti kasdienius darbus. Blefaroplastika gali greitai ir lengvai padėti atsikratyti šios problemos ir leisti džiaugtis net 10 metų jaunatviškesne išvaizda. Tokia operacija užtrunka iki 2 valandų, o pirmuosius rezultatus galima pamatyti vos atslūgsta patinimas, o galutiniais rezultatais džiaugiamasi tuomet, kai išblykšta randelis.

Veido ir kaklo odos patempimas

Deja, tačiau po 40-ies gali tekti ne tik atverti žvilgsnį, bet ir pagalvoti apie efektyvų būdą šalinti raukšlelėms ir atstatyti veido kontūrą. Su laiku oda tampa vis mažiau elastinga, todėl atsiranda jos perteklius. Dėl šios priežasties liūdinti gali ne tik raukšlelės, bet ir pasikeitusi veido forma. Ovalo forma tampa iškraipyta, atsiranda „sukritusios“ odos įvaizdis. Nors įvairiausi serumai, kremai ar kitos priemonės tikrai kartais gali padėti pristabdyti odos senėjimo procesus, deja, jau esamų problemų jie visiškai nepanaikins, todėl tokiais atvejais padėti gali padėti injekcijos bei veido patempimas.

Amžių išduoti gali ir kaklo oda. Su laiku keičiasi taisyklingas kaklo linkis, todėl dažnai veido patempimas būna atliekamas kartu su kaklo odos patempimu. Tokia operacija vadinama ritidektomija. Operacija tinka įvairioms probleminėms veido sritims. Jos metu pašalinamos raukšlės, minkštųjų audinių perteklius, atstatomi veido ir kaklo kontūrai. Pati operacija trunka iki 4 valandų, o puikius rezultatus pastebėti galima jau po kelių savaičių.

Veido patempimas bei vokų pakėlimas gali kardinaliai pakeisti išvaizdą ir padėti susigrąžinti jaunystę. Šiais laikais kovoti su laiku tikrai įmanoma! Svarbiausia pasirinkti specialistą, kuriuo pilnai pasitikėtumėte, todėl visuomet būtina užsiregistruoti konsultacijai galite www.plastikoschirurgas.lt. Jos metu įvertinami galimi rezultatai ir atsakoma į visus iškilusius klausimus.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite