VYRŲ IŠVAIZDOS IR STILIAUS AKCENTAI, KURIUOS LABIAUSIAI PASTEBI IR KURIE LABIAUSIAI PATINKA MOTERIMS

0
103
philips aquatouch s 5400

Barzdaskutės

Jeigu vaikštote į pasimatymus arba esate neįsipareigoję, turbūt norėtumėte žinoti, kaip būtų galima pakelti savo akcijas priešingos lyties atstovių akyse. Kaip sakoma – pirmas įspūdis svarbiausias ir jį labai sunku pakeisti, todėl, jei tik įmanoma, verta visus įmanomus faktorius pasukti sau naudinga kryptimi. Dėl to šiame straipsnyje pateiksime tuos dalykus ir detales vyro išvaizdoje, į kuriuos moterys atkreipia daugiausiai dėmesio.

P.S. turėkite omenyje, kad kiekvienas žmogus yra skirtingas ir ne visos moterys šiuos dalykus vertina vienodai svarbiai, tačiau egzistuoja tam tikros tendencijos ir stereotipai, kurie, pasirodo esantys teisingi.

Avalynė – ar ji švari?

Beveik visuose tyrimuose ar apklausose, kur buvo tiriami pirmieji įspūdžiai, moterys atsakė, kad pirma vieta, į kurią, pamačiusios vyrą, jos atkreipia dėmesį yra jo avalynė. Sunku pasakyti, kodėl tiksliai būtent batai pirmiausiai patraukia moterų akis, tačiau galima pasakyti tik tiek, kad norėdami palikti gerą įspūdį negalite leisti, kad jūsų avalynė būtų murzina, ištepta, neprižiūrėta ar suplyšusi. Tad prieš eidami į pasimatymą nusivalykite batus arba įsigykite naują porą. Neprašausite.

Apranga

Ties čia galima pakliūti į labai subjektyvių niuansų liūną. Problema ta, kad pasaulyje yra daugybė žmonių ir toli gražu ne visi jie turi tokį patį skonį drabužiuose. Prieš pradėdami dėstyti esminę mintį, kas aprangoje žavi moteris, norime pasakyti, kad geriausiai atrodysite tada, kai elgsitės natūraliai ir rengsitės tai, kas jums gražu. Tokiu atveju tikrai trauksite tuos žmones, su kuriais jums bus gera ir atvirkščiai.

Kad ir kaip gerai stilių įvairovė, tačiau pasirodo, kad moterys jaučia didžiausią silpnybę vyrams su uniforma (kariškiai, policininkai, gaisrininkai ir kt.) bei kostiumuotiems vyrams. Tiesa, yra ir moterų dalis, kuri negali atsispirti treningams ar paprastam stiliui, tačiau pastebima tendencija – geriau vertinti kostiumą ar uniformą.

Barzda ir plaukai

Paradoksalu, bet labai dažnai tik pliki ar nuplikę vyrai gali nuoširdžiai įvertinti, kiek daug reiškia ir kaip gerai yra turėti vešlius plaukus. Tvarkinga šukuosena padeda išbaigti vyro įvaizdį ir pabrėžti solidumą, jaunatviškumą arba vyriškumą. O gal net viską viename.

Šukuosenai galima naudoti ir plaukų priemones. Visgi norint palikti gerą įspūdį teks dažnai apsikirpti. Verta paminėti, kad yra vyrų, kuriems prie veido formos ar stiliaus tinka trumpa šukuosena, bet gyvenime tikriausiai ateis etapas, kada neturėsite kitos išeities, tik trumpi plaukai, todėl galima su šukuosenomis ir kiek paeksperimentuoti.

Plikiems vyrams irgi turime gerų žinių. Beveik pusė moterų, o didesnė dalis vyresnių nei 30-ies pasakė, kad ir plikas arba labai trumpą šukuoseną nešiojantis vyras gali būti seksualus. Pasak jų, tokia šukuosena yra labai macho ir vyras atrodo rimtesnis, vyriškesnis. Vėlgi, yra pliusų ir minusų. Svarbu pasirinkti tai, kas tinka labiausiai.

Pakalbėkime ir apie veido plaukuotumą. Ūsai – didžiausia rizika. Pasak anoniminės apklausos, darytos 7-iose ES šalyse, ūsuočius palankiai vertina viena moteris iš penkių. Barzdotiems vyrams sekasi gerokai labiau – į barzdą atkreipia dėmesį ir tai seksualiu atributu laiko maždaug 8 moterys iš 10. Na, o visiškai švariai nuskustas veidas tinka beveik visoms – 9 moterims iš 10. Visgi damos pabrėžė, kad barzda turi būti sutvarkyta. Nepatraukliai atrodo tik prastai nuskusta arba per ilga barzda. Jeigu norite pakelti savo veido plaukų priežiūrą į kitą lygį – įsigykite barzdaskutę internetu www.varle.lt/barzdaskutes/.

Šypsena

Beveik visos moterys pačioje pradžioje atkreipia dėmesį į vyro šypseną, jeigu jis tik teikiasi nusišypsoti. Nuoširdi šypsena gali būti pats tiesiausias kelias į damos širdį, todėl reikia pasirūpinti savo dantimis, juos valyti ir apsisaugoti nuo nemalonaus burnos kvapo. Patikėkite, tikrai yra moterų, kurioms patiks jūsų šypsena, todėl naudokite ją it savo slaptą ginklą.

Kvapas

Dar vienas dalykas, kuriuo reikia rūpintis – kvapas. Paprastai čia turime omenyje kvepalus, bet vyrams galioja kiek kitokios taisyklės nei moterims, kada kalbame apie kvepinimąsi. Vyrai turėtų kvepintis taip, kad kvepalus užuostų moteris, priartėjusi prie vyro. Jeigu vyro kvepalai užpildo patalpą ir nieko kito neišeina užuosti – tai nėra gerai.

Automobilis

Meluoti sau galima, bet galingi vyrai tikrai traukia moteris. Tai faktas. Neišskirsime konkrečių markių, tačiau puikų automobilį turintis vyras visada gali bent jau trumpam sužavėti moterį ar lengviau ją užkalbinti. Nors pilnavertės pažinties ir damos širdies tai negarantuoja ir santykiai, paremti vien tuo, kad patiko automobilis – neturi ateities, malonu tai, kad galima paprasčiau pralaužti ledus. Su išvaizda tai nesusiję, bet verta žinoti.

Rankos bei gestai

Atraitotos rankovės, tvirti rankų raumenys, laikrodis ir rankų gestai – tie dalykai, į kuriuos moterys labai mėgsta atkreipti dėmesį. Vyras, kuris tinkamai naudoja savo rankas gali rasti tiesų kelią į moters širdį.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite