NUOŠIRDŪS PADĖKOS ŽODŽIAI PASIEKĖ ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS VIEŠĄJĄ ĮSTAIGĄ „PIRMINĖS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS CENTRAS“

0
30
min news zrs 608 921218 1805190483041582 6730459702843052021 o

Džiugu dalintis nuoširdžiais Zarasų gyventojų laiškais, adresuotais mūsų medikams.

,,2020 m. lapkričio 15 d., D. ir Girėno g. gyvenančiam R.S. buvo iškviesta GMP.
 

Norėčiau padėkoti ir pareikšti pačius šilčiausius žodžius greitosios pagalbos komandai Gitanai ir Tomui už operatyvų darbą, išmanymą, dėmesingumą, ypatingai norėčiau pažymėti retą ir puikią bendravimo kultūrą.

Žmogų gydo ne tik gydytojai, bet ir GMP komandos profesionalumas ir gerumas, laiku pasakyti paguodžiantys ir nuraminantys žodžiai.

Palinkėti jiems ir visam Jūsų vadovaujam kolektyvui geros kloties kilniame medikų darbe.
 

I.S.”

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite