SAVIVALDYBĖ UŽTIKRINS ZARASŲ RAJONO GYVENTOJŲ, KURIE NETURI SAVO TRANSPORTO, NUVEŽIMĄ Į MOBILŲJĮ PATIKROS PUNKTĄ

0
17
svarbi infor

Nuo šiol asmenys, kuriems būtina atlikti COVID-19 ligos tyrimą, tačiau į mobilųjį punktą negali nuvykti savo transportu (kai nei pacientas, nei jo sutuoktinis neturi vairuotojo pažymėjimo, kai nei pacientas, nei jo sutuoktinis neturi nuosavybės teise priklausančios transporto priemonės ir pan.), dėl pavėžėjimo paslaugos gali kreiptis į Zarasų rajono savivaldybės administraciją.

Transportas, kuriuo vežami keleiviai į mobilųjį punktą yra specialiai tam pritaikytas – įrengta pertvara tarp vairuotojo ir keleivio. Po kelionės automobilis kruopščiai dezinfekuojamas. Vairuotojas aprūpintas būtiniausiomis asmens apsaugos priemonėmis. Keleiviai taip pat yra prašomi laikytis visų būtinų saugumo reikalavimų – prieš įlipant dezinfekuoti rankas, visos kelionės metu dėvėti veido kaukę.

Dėl pavėžėjimo į mobilųjį punktą Zarasų rajono gyventojai gali kreiptis į Teisės ir metrikacijos skyriaus vyr. specialistą Robertą Lariną tel. Nr. 8 385 30761, 8 664 37077 arba Socialinės paramos skyriaus vyr. specialistę Valeriją Ragėnienę tel. Nr. 8 385 30738.

Plačiau apie tai, kokiais būdais galima pasiekti mobilius punktus, skaitykite SAM rekomendacijose: https://koronastop.lrv.lt/lt/naujienos/sam-primena-kokiais-budais-galima-pasiekti-mobilius-punktus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite