IKI AKCIJOS – VERTINANTIEMS NE TIK MAŽESNES KAINAS, BET IR KOKYBĘ

0
17
iki akcijos akcijuleidinys.lt

Galimybė apsipirkimo metu sutaupyti pinigų vilioja daugumą pirkėjų, tačiau dažnais atvejais yra svarbu ne vien tik maža kaina, bet taip pat ir prekių kokybė. Būtent todėl visada rekomenduojama pasidomėti, kokios yra šiuo metu galiojančios Iki akcijos, kurios pirkėjams leidžia sutaupyti pinigų. Šis prekybos centras ypatingą dėmesį skiria prekių kokybei, tad galite net neabejoti, kad pasirinkę šį prekybos tinklą įsigysite dėmesio vertos produkcijos. Priežasčių, kodėl vertėtų pagalvoti apie būtent šio prekybos centro pasirinkimą, yra ir kur kas daugiau, taigi, apžvelkime pačius svarbiausius.

Visada arčiau namų

„Iki“ šūkis skelbė „Arčiau namų“, ir šie žodžiai yra pasirinkti tikrai neatsitiktinai. Šiandien Lietuvoje suskaičiuojama daugiau nei 230  „Iki“ parduotuvių, tad visada galima pasirinkti tokią prekybos vietą, kuri būtų arčiausiai jūsų namų.  Šio prekybos tinklo parduotuvių galime rasti įvairiuose mūsų šalies miestuose, taigi, kiekvienas pirkėjas gali pasirinkti jam patogiausią  prekybos centro vietą.

Aukščiausios kokybės maisto produktai

„Iki“ rūpinasi ne tik mažesnėmis prekių kainomis, bet taip pat ir aukšta produkcijos kokybe. Atliktos apklausos rezultatai parodė, kad net du trečdaliai mūsų šalies pirkėjų didesnį dėmesį skiria vaisių ir daržovių šviežumui, bet ne jų kainai (maždaug trečdalis apklaustųjų mieliau renkasi vietinę produkciją),  todėl „Iki“ prekybos vietose šie maisto produktai yra peržiūrimi net kelis kartus per darbo pamainą. Būtent tai gali užtikrinti, kad pirkėjai prekybos vietoje ras vien tik šviežiausius maisto produktus. Ypatingas dėmesys yra skiriamas ne vien tik vaisiams ir daržovėms, bet taip pat ir kitų kategorijų prekėms: mėsai, žuviai, duonos gaminiams, ir t.t.

Kruopščiai atrenkami pasiūlymai

Nors pirkėjų poreikiai yra labai skirtingi, tačiau rūpinamasi, kad Iki akcijos būtų aktualios kiek įmanoma didesniam pirkėjų skaičiui. Būtent todėl kas savaitę yra atrenkami aktualiausi ypatingi pasiūlymai, kurie džiugina įvairaus amžiaus vartotojus. „Iki“ nepamiršta ir senjorų: su asmenine nuolaidų kortele rytais suteikiama galimybė apsipirkti pigiau (su nuolaidų kortele prekių krepšeliui yra taikoma dešimties procentų momentinė nuolaida).

Įvairūs ypatingi pasiūlymai

„Iki“ momentinėmis nuolaidomis džiugina ir švenčiančius gimtadienį: apsiperkant su lojalumo kortele atspausdinamas dešimties procentų nuolaidos čekis, kuris gali būti panaudojamas kito apsipirkimo metu. Natūralu, kad planuojant savo gimtadienio šventę neišvengiamai susiduriama su didesnėmis išlaidomis, todėl „Iki“ rūpinasi, kad prekių numatytas prekių krepšelis jums kainuotų pigiau.

Planuojant apsilankymą „Iki“ prekybos centre visada rekomenduojama peržiūrėti šiuo metu galiojančius pasiūlymus, kurie yra skelbiami specialiuose leidiniuose. Iki akcijos yra taikomos tam tikru numatytu laikotarpiu, todėl vertėtų į tai atsižvelgti, ir planuoti būsimus pirkinius. Ypatingų pasiūlymų leidinį galite peržiūrėti tiesiog internetinėje erdvėje: tam jums prireiks vos poros laisvų minučių, o įvairius būsimus pirkinius galėsite planuoti kur kas greičiau ir efektyviau.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite