POLICIJA RAGINA SUSILAIKYTI NUO NEBŪTINŲ KELIONIŲ (INFORMACIJA ATNAUJINTA)

0
20
jud

Informuojame, kad nuo šiandien, gruodžio 23 d.13 val. iki  gruodžio 27 d. 21 val. pareigūnai vykdys judėjimo kontrolę pagal Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimą „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“.

Svarbi informacija tiems, kam šiomis dienomis būtina vykti į kitą savivaldybę.

1. Tam tikruose postuose policija keis kontrolės kryptis, t.y. postuose dirbantys pareigūnai tikrins ne įvažiuojančius į miestus vairuotojus, tačiau ir išvažiuojančius (arba vykstančius abiejomis kryptimis). Tokia taktika dažniau bus taikoma didžiųjų miestų savivaldybėse, tačiau gali pasitaikyti atvejų ir mažesniuose miestuose.

2. Pareigūnai, nustatę, kad asmuo piktybiškai bando patekti į ne savo gyvenamosios vietos savivaldybę, neturėdamas tam jokio pagrindo, žymiai dažniau ne tik pareikalaus nutraukti kelionę ir grįžti namo, tačiau ir taikys už pažeidimus atsakomybę.

Svarbiausią informaciją dėl judėjimo ribojimų ir atsakymus į klausimus galite rasti  (nuoroda – https://policija.lrv.lt/lt/naujienos/svarbi-informacija-del-judejimo-ribojimu-atsakymai-i-klausimus-nuolat-atnaujinama  (informacija nuolat atnaujinama).

Primename, kad informaciją teikiame tel.  8 700 60 000, darbo dienomis nuo 7 val. ryto iki 20 val. vakaro. Savaitgaliais ir švenčių dienomis – nuo 8 val. ryto iki 17 val.

Užduoti klausimą galite ir el. paštu info@policija.lt

Jei nėra būtinybės, likite namuose.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite