ZARASŲ LIGONINĖJE SKIEPIJAMI MEDIKAI

0
18
skiepai
Praėjusiųjų metų pabaigoje VšĮ Zarasų ligoninė gavo gražią kalėdinę dovaną. Zarasų ligoninę pasiekė pirmoji vakcinos nuo koronavirusinės infekcijos siunta. Prieš pat Naujuosius buvo paskiepyti Pfizer vakcina gydytojai, slaugytojai, slaugytojų padėjėjai, kiti medicinos personalo darbuotojai, kuriems šiuo sudėtingu laikotarpiu teko ypatingos svarbos vaidmuo- darbas su COVID-19 liga sergančiais pacientais.  

 
Kaip papasakojo VšĮ Zarasų ligoninės direktorius Remigijus Lamanauskas, procedūra įvyko labai sklandžiai. Visų pasiskiepijusių medicinos darbuotojų savijauta gera ir jie toliau sėkmingai tęsia darbus. 
 
Šiomis dienomis į ligoninę atkeliavo antroji vakcinos siunta ir bus paskiepyti kiti medicinos darbuotojai.                      
 
Direktorius Remigijus Lamanauskas taip pat informavo, kad po trijų savaičių  ligoninėje  vyks antrasis vakcinavimo etapas. Numatoma, kad  Zarasų ligoninėje bus paskiepytas visas medicinos personalas.                         
 
Skiepai apsaugos medikus nuo galimybės užsikrėsti virusu. Ligoninės vadovai tikisi, kad kai pasiskiepijusių organizme susiformuos imunitetas, nuolat galima bus džiaugtis darniu sveikos medikų komandos darbu.
 
Rajono Savivaldybės informacija

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite