UŽIMTUMO TARNYBA PRADEDA BENDRADARBIAUTI SU PASAULINE KORPORACIJA MICROSOFT IR JUNGIASI PRIE JOS INICIJUOTOS SKAITMENINIŲ ĮGŪDŽIŲ LAVINIMO INICIATYVOS

0
22
uzt

Inovacijos ir technologijų plėtra tapo norma tiek mokymosi, tiek darbo aplinkoje. Skaitmeninių įgūdžių tobulinimas yra vienas pagrindinių dalykų, leidžiančių žmonėms ir įmonėms sėkmingai konkuruoti ir klestėti.

Įgyvendindama pasaulinę iniciatyvą suteikti daugiau skaitmeninių įgūdžių žmonėms visame pasaulyje, „MICROSOFT“, bendradarbiaudama su VILNIAUS ISM VADYBOS IR EKONOMIKOS UNIVERSITETU, LATVIJOS UNIVERSITETO LUMIC INOVACIJŲ CENTRU IR ESTIJOS VERSLO MOKYKLA TALINE, sukūrė asmeninio tobulėjimo programą – „Baltijos šalių skaitmeninių įgūdžių ugdymo programa“.

Programos metu galima pasirinkti ir NEMOKAMAI studijuoti VIENĄ IŠ DVIEJŲ ARBA ABU MODULIUS, siūlomus programoje:

I MODULIS: VERSLAS IR DUOMENŲ ANALIZĖ

Šiame modulyje galite išmokti įgūdžių, reikalingų dirbti su duomenimis, pavyzdžiui, duomenų vizualizavimo ir analizės, debesų kompiuterijos pagrindų ir jų taikymo verslo plėtrai, taip pat įgūdžių dirbant su „Microsoft“ platforma „Power BI“ ir kitų pagrindinių žinių, kurios padės efektyviai naudoti duomenis visose srityse.

II MODULIS: „LOW-CODE“ / „NO-CODE“ PROGRAMOS IR TAIKOMŲJŲ PROGRAMŲ KŪRIMAS

Šiame modulyje galite išmokti pagrindinių programinės įrangos ir sistemos projektavimo principų, taip pat programų kūrimo ir testavimo metodų. Įgytos žinios apie programų kūrimą leis kurti programas, kurios padės supaprastinti, modifikuoti ir automatizuoti verslo procedūras efektyvesniam įmonės ar įstaigos veikimui.

Daugiau apie programas: Baltijos šalių skaitmeninių įgūdžių ugdymo programa – ISM [4]

Studijų programos grindžiamos savarankišku mokymusi – kiekvienas programos dalyvis per 8 savaites įgyja žinių jam tinkamu laiku ir tempu, naudodamasis „Microsoft Learn“ platformoje esančiais studijų ištekliais.

Savarankiškos studijos bus papildytos praktiniais užsiėmimais, kurių metu studijų programų vadovas kartu su ekspertais dalinsis patirtimi, kaip įgytas žinias pritaikyti praktiškai.

LABIAUSIAI MOTYVUOTI programos DALYVIAI turės galimybę užsiregistruoti į VIRTUALIĄ PRAKTIKĄ, kurios metu galės pasitikrinti savo žinias ir pabandyti jas realiai pritaikyti.

STUDIJŲ PRADŽIA – 2021 M. SAUSIO 13 D. STUDIJOS YRA NEMOKAMOS IR BUS VYKDOMOS ANGLŲ KALBA. UŽSIREGISTRUOTI PROGRAMAI GALIMA IKI 2021 M.
SAUSIO 11 D.

REGISTRACIJA: Registration for Baltic Digital Skills Development Program – ISM [5]

Jei turite klausimų ar norite daugiau sužinoti apie programas, susisiekite su Živile Gribulyte ISM Karjeros Centro vadove zivgri@ism.lt

Laukiame Jūsų „Baltijos šalių skaitmeninių įgūdžių ugdymo programoje“!

[1] https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/k7u2u4
[2] http://www.facebook.com/uzimtumotarnyba
[3] http://www.uzt.lt/
[4]https://www.ism.lt/baltijos-saliu-skaitmeniniu-igudziu-ugdymo-programa/
[5]https://www.ism.lt/registration-for-baltic-digital-skills-development-program/
 

Laura Andrejevienė,
Zarasų skyriaus vyriausioji specialistė

Užimtumo tarnyba prie LR SADM
Sėlių a. 14, Zarasai

Priedai

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite