ĮSTEIGTA REGIONO PLĖTROS TARYBA

0
15
mid news zrs 117 rt1
Penktadienį įvyko nuotoliniu būdu sušauktas Utenos  regiono plėtros tarybos steigiamasis susirinkimas. Prieš tai visos Utenos regiono savivaldybės pasirašė Utenos regiono plėtros tarybos steigimo sutartį.

 
Rajono Savivaldybės taryba į regiono plėtros tarybą delegavo rajono Savivaldybės merą Nikolajų Gusevą ir rajono Savivaldybės tarybos narį Arnoldą Abramavičių.
 
Steigiamajame susirinkimebuvo patvirtinti Utenos regiono plėtros tarybos  nuostatai, personalinė tarybos kolegijos sudėtis ir  kolegijos darbo reglamentas.
 
Pagrindinė Kolegijos veiklos forma yra posėdžiai. Juose  bus sprendžiami  klausimai, susiję su regionų projektų, siūlomų  finansuoti arba finansuojamų pagal programas, atranka ir įgyvendinimu, regiono plėtros plano keitimo ir kiti svarbūs klausimai, skatinantys socialinę, ekonominę regiono plėtrą ir priemonių regiono savivaldybių socialinių ir ekonominių skirtumų mažinimui finansavimą ir įgyvendinimą.
 
Kitą savaitę numatyta surengti Utenos  regiono plėtros tarybos kolegijos posėdį, kuriame numatoma išrinkti kolegijos pirmininką ir kolegijos pirmininko pavaduotoją.
 
Petras Ivanovas,  
Mero patarėjas
 
Nuotraukose: vyksta Utenos regiono plėtros tarybos steigiamasis susirinkimas. 

mid news zrs 458 rt1a

mid news zrs 774 Ekrano nuotrauka 2021 01 15 132957

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite