2021-01-20: COVID-19 SITUACIJA ZARASŲ RAJONE

0
9
covid

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos apsaugos ministerijos Utenos departamento Zarasų skyrius Zarasų rajono savivaldybės administracijai teikia institucijos turimus duomenis apie 2021 m. sausio 19 d. patvirtintus COVID-19 ligos atvejus Zarasų rajone.

Viso patvirtintų atvejų per vakar dieną (2021-01-19) – 8. Pasveiko nuo epidemijos pradžios 653. Šiuo metu sergantys (gydomi) asmenys Zarasų rajone – 143.

Antalieptės seniūnijoje 2
Antazavės seniūnijoje 3
Degučių seniūnijoje 8
Dusetų seniūnijoje 9
Imbrado seniūnijoje 15
Salako seniūnijoje 4
Suvieko seniūnijoje 4
Turmanto seniūnijoje 9
Zarasų seniūnijoje 26
Zarasų miesto seniūnijoje 63

 

Su protrūkiais įstaigose siejami šie atvejai:
– UAB „Danvita“ – 20 atvejų;
– Su protrūkiu Zarasų socialinės globos namuose siejami 15 atvejų;
– VšĮ Zarasų ligoninės slaugos ir Palaikomojo gydymo skyriumi – 6 atvejai;
– UAB „Visagino linija“ – 6 atvejai;
– UAB „Akerbla“ – 3 atvejai;
– VšĮ Zarasų PSPC – 3 atvejai;
– VšĮ Zarasų ligoninė – 2 atvejai.
 

Su atitinkamais protrūkiais siejami ir atvejai tų įmonių darbuotojų šeimose, jei matoma, kad užkratą į namus galimai parnešė tam tikros įmonės darbuotojas. Kiti protrūkiai šeiminiai arba užsikrėtimo aplinkybės nežinomos.

Raginame gyventojus laikytis visų koronaviruso infekcijos plitimo prevencijos priemonių – rankų higienos, kosėjimo, čiaudėjimo etiketo, dėvėti asmens apaugos priemones, laikytis fizinės distancijos ir vadovautis Vyriausybės priimtais nutarimais.

Parengta pagal NVCS prie SAM Utenos departamento Zarasų skyriaus informaciją

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite