NEMOKAMAI DALINAMI PAKUOČIŲ ATLIEKŲ IR STIKLO PAKUOTĖS ATLIEKŲ KONTEINERIAI

0
81
min news zrs 600 1111111

Įgyvendinant Zarasų rajono savivaldybės administracijos veiklos planą, prasidėjo pirmasis individualių pakuočių ir stiklo atliekų konteinerių dalinimo etapas. Šiuo etapu Zarasų, Dimitriškių, Štadvilių, Magučių, Šunelės, Degučių, Dusetų, Padustėlio ir Užtiltės gyventojams, kurie naudojasi individualiais mišrių komunalinių atliekų konteineriais bus dalinami konteinerių pakuočių atliekoms rinkti komplektai.

Komplektą sudaro 240 l talpos konteineris popieriaus, plastiko ir metalo atliekoms bei 120 l talpos konteineris stiklo atliekoms. Konteineriai įsigyti pagal Dotacijos teikimo sutartį, sudarytą su LR Aplinkos ministerijos Aplinkos projektų valdymo agentūra. Konteinerius gyventojams prie namų pateiks UAB „Zarasų komunalininkas“ atstovai. Konteineriai suteikiami nemokamai.

Stiklo pakuotės konteineriai bus tuštinami 1 kartą per ketvirtį, o popieriaus, plastiko ir metalo konteineriai 1 kartą per mėnesį (konteinerių tuštinimo dažnumas gali keistis, atsižvelgiant į surenkamų atliekų kiekį) gyventojams šių atliekų surinkimas ir tvarkymas yra visiškai nemokamas. Konteinerių išvežimo grafikas bus paskelbtas rajono Savivaldybės tinklapyje.

Atmintinė, kaip konteinerius naudoti, kokias atliekas į juos mesti
 

Statybos ir komunalinio ūkio skyriaus informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite