KVIEČIAME REGISTRUOTIS Į 2021 METŲ NEFORMALIOJO VAIKŲ ŠVIETIMO PROGRAMAS

0
26
min news zrs 834 60b645bc79a85e908e08f0f169fd8ecf XL

Kviečiame pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo programose besimokančius mokinius registruotis į neformaliojo vaikų švietimo užsiėmimus, kurie bus vykdomi 2021 m. vasario – rugpjūčio mėnesiais. Šiuo metu vyksta priėmimas į programas, mokiniai gali rinktis vieną jiems labiausiai patinkančią programą. Dalis programų (daugiausia sporto) užsiėmimus vykdo tik kontaktiniu būdu, tiesiogiai bendraujant mokytojui ir mokiniais, todėl veiklas galės pradėti vykdyti tik atlaisvinus karantino sąlygas arba visai pasibaigus karantinui. Programos vadovai informuos apie tai, kai susisieksite su jais.

Rajone akredituota 15 neformaliojo švietimo programų, 12 iš jų vykdomos jau keletą metų, 3 programos veiklą pradeda šiais metais. Programų vadovai kviečia vaikus ir jų tėvelius (globėjus) registruotis jų vykdomose veiklose. Registruotis – tai yra skambinti telefonu, rašyti elektroninius laiškus programų vadovams, kurių kontaktai nurodyti lentelėje. Registravimas į visas programas vyks iki 2021 m. vasario 7 d.

Registruodamiesi į patikusią Jums programą, turėsite pasirašyti sutartį su tos programos vadovu. Mokinys gali dalyvauti tik vienoje pasirinktoje programoje. Informaciją apie programas ir neformaliojo vaikų švietimo teikėjus rasite lentelėje.

Daugiau informacijos apie programas galite rasti adresu: www.aikos.smm.lt/vaikams

Informaciją pateikė Zarasų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyrius

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite