MOKESČIŲ INSPEKCIJOS ZARASŲ PADALINYS KELIAMAS Į KITAS PATALPAS

0
43
vmi

Panevėžio apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – AVMI) informuoja, kad nuo vasario 15 d. Panevėžio AVMI Zarasų padalinys perkeliamas į kitas patalpas adresu Šiaulių g.2, Zarasai.

 

Panevėžio AVMI primena, kad šalyje tebesitęsiant karantinui mokesčių mokėtojai aptarnaujami nuotoliniu būdu. Konsultacijas telefonu teikia mokesčių specialistai visoje šalyje. Kilus klausimams, pasikonsultuoti gyventojai gali ne tik paskambinus bendruoju Mokesčių informacijos telefonu 1882, bet ir kitais  papildomais telefonų numeriais, kurie skelbiami VMI interneto svetainėje. Klientai Zarasuose gali kreiptis telefonu 8 389 63729.

Savarankiškai aktualią informaciją, paaiškinimus, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus galima rasti VMI interneto svetainėje www.vmi.lt ir VMI vaizdo kanale. Aktuali informacija skelbiama ir oficialiame VMI socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje: www.facebook.com/Valstybinemokesciuinspekcija.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite