NIKE PREKINIO ŽENKLO IŠSKIRTINUMAS

0
34
nike1

Kiekvienas mūsų žinome ne vieną prekinio ženklo vardą, kurių produktai rinkoje yra labai sėkmingi ir mylimi bei vertinami pirkėjų. Vienas tokių – prekinis ženklas Nike. Kiekviena kompanija savo produkcijai, be to, kad stengiasi įtikti kuo platesniam vartotojų ratui, dar  suteikia ir savitų individualių bruožų, kurie išskirtų  iš plataus konkurentų rato. Tad kuo gi išskirtinis jau daugiau nei penkis dešimtmečius gyvuojantis Nike prekinis ženklas?

Pradėkime nuo to, jog šios įmonės vienas pagrindinių tikslų – drabužiai, avalynė ir aksesuarai, teikiantys įkvėpimą visiems daugiau ar mažiau judantiems žmonėms. Visai nesvarbu ar esate profesionalus sportininkas, ar gana aktyvus sporto mėgėjas, ar tiesiog komforto ieškote paprastose gyvenimiškose situacijose, Nike kedai, drabužiai, kuprinės  ar kitos garderobo detalės visuomet nustebins aukšta kokybe, stilingu dizainu ir protingomis kainomis. Kad ir kokia veikla užsiimsite, visuomet atrodysite puikiai, stilingai ir, svarbiausia, jausitės patogiai. Todėl galima drąsiai teigti, jog Nike prekės ženklo produkcijoje patogumas ir naujausios tendencijos yra suderinta idealiai.

Labai svarbi priežastis, kodėl Nike prekės ženklas laikomas ne tik prestižiniu, bet ir turinčiu savitų, tik jam būdingų privalumų – kompanijos išskirtinis dėmesys kliento poreikiams. Nors įmonė siūlo labai platų prekių kategorijų asortimentą, visgi, daugeliui Nike vardas asocijuojasi su avalyne. Todėl šiek tiek plačiau apie tai, kuo išskirtinis šios kompanijos apavas.

Vasarą, kai karaliauja spiginanti saulė, daugeliui mūsų norisi atvirų basučių. Tuo tarpu,  žiemą vieninteliu protingu pasirinkimu atrodo sniegui ir vandeniui atsparūs gremėzdiški batai. Nike be gailesčio laužo tokius stereotipus.

Norite dėvėi kedus ir siaučiant speigui? Ne bėda. Nike gali pasiūlyti aukšto profilio batus, kuriuos galima dėvėti kasdieną net ir esant aukštai minusinei temperatūrai. Šie fantastiški sportiniai bateliai išties pasiteisins šaltomis dienomis, nes jų šiltas ir aukštas aulas jaukiai ir, tuo pačiu, stilingai apgaubia koją, o pėdas apgaubia švelnia ir malonia zomšos bei tekstilės medžiaga. Šią avalynę drąsiai galima vadinti ne tik gražia, bet ir sveika kojoms, nes minkštos IP putos batų pade suteikia papildomą atramą sąnariams. Tuo tarpu išorės pado patvarumą garantuoja tvirta guma. Ji užtikrina puikų sukibimą su slidžia kelio danga. Ar ne puiku? Ir gražu, ir saugu.

Tiems, kurie mėgsta savo odą palepinti tiesioginiais saulės spinduliais,  Nike kompanija gali pasiūlyti nemažą moteriškų, vyriškų bei vaikiškų basučių asortimentą. Tačiau tie, kurie bet kokiu oro pageidauja dėvėti tik sportinius batelius, Nike kedai – puikus pasirinkimas net ir karščiausią vasaros dieną. Kokybiškos medžiagos, nepriekaištingas pasiuvimas ir patogus dizainas leis odai kvėpuoti ir gelbės nuo prakaitavimo bet kokiu oru. Taigi, jeigu esate prisiekęs kedų gerbėjas, nusiminti neverta. Nike kedai puikiai tiks ir patiks.

Ar teko girdėti posakį atsidavimas prekės ženklui? Aplaidžiu požiūriu į savo veiklą ir naudos ieškojimą klientui Nike kompanijos tikrai negalima apkaltinti. Pasiekti geriems rezultatams šios įmonės specialistai į pagalbą pasitelkia reklamą. Tam negailima nei laiko, nei lėšų. Tuo tarpu, klientai gauna išsamią informaciją apie jau klasika  tapusią arba, atvirkščiai,  tik ką iškeptą produkciją. Ne veltui  Nike savo misiją įvardija kaip įkvėpimo ir inovacijų teikimą. Kompanija ne tik išsako šią savo misiją, bet ir ją įgyvendina, susitelkdama į novatoriškus rūbų be avalynės sprendimus ir jų įgyvendinimus.

Reklaminiuose sprendimuose įmonė pateikia įvairiausias motyvacines žinutes ir įkvepiančias realias istorijas. Domėdamiesi Nike produkcijos reklamos peripetijomis, sutiksite tikrai ne vieną žinomą veidą, kurie teigiamai vertina Nike gaminius. Netikėti tuo visai nėra jokio pagrindo. Kaip žinia, sporto pasaulio žmonės, norėdami pasiekti gerų rezultatų, turi įdėti nemažai pastangų. Tad vargu ar jie ryšis reklamuoti prekę, kurios gera kokybe neįsitikins patys.

Galiausiai – protinga kaina. Sakyti, kad Nike gaminiai kainuoja pigiai, tikrai nedrįsime. Galų gale, tai paneigtų išsakytą nuomonę, jog produkcija yra išties kokybiška. Kaip žinia, kokybė kainuoja brangiai. Tačiau yra vienas niuansas – didelės nuolaidos. Nike kompanija noriai tiesiogiai bendradarbiauja su daugeliu prekybos vietų, todėl to pasekoje rinkoje dažnai galima rasti Nike gaminių su nuolaidomis. Prekybininkai, pigiau įsigiję Nike prekes, turi galimybę jas pasiūlyti sumažintomis kainomis savo klientams. TaI yra išties puiki proga džiaugtis kokybiškais kedais, striuke, marškinėliais ar kuprine už ganėtinai žemą kainą.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite