,,SOCIALINIS TAKSI” VISUS ŽMONES SU NEGALIA VAKCINUOTIS VEŠ NEMOKAMAI

0
37
2021 02 12 taxi

Nuo vasario mėnesio, prasidedant gyventojų vakcinacijai visoje Lietuvoje, „Socialinis taksi” visus žmones su negalia vakcinuotis veš nemokamai.

„Norime palengvinti vakcinavimosi pasiekiamumą žmonėms su negalia. Juk būtent ši tikslinė grupė yra labai jautri ir dažnai neturi galimybės nukeliauti į gydymo įstaigą savarankiškai,” – teigia „Socialinis taksi” vadovė Solveiga Ratkevičiūtė.

Pavėžėjimo paslaugos teikiamos:
Vilniuje, Vilniaus raj., Kaune, Klaipėdoje, Klaipėdos raj., Panevėžyje, Utenoje ir Utenos raj., Ukmergėje ir Ukmergės raj., Zarasuose ir Zarasų r.

Žmonės su negalia kelionėms gali registruotis interneto tinklapyje www.socialinistaksi.lt  arba paskambinę telefonu: +37068744001.

Kontaktai:
Gabija Marija Kučinskaitė
Socialinio taksi administratorė
Tel. +37066756781
El. p.: gabija.kucinskaite@zmogui.lt
www.socialinistaksi.lt
www.zmogui.lt

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite