IKIMOKYKLINUKAI ŠVĘS LIETUVOS GIMTADIENĮ

0
24
1jpg

Artėjant Vasario 16-ajai – Lietuvos valstybės atkūrimo dienai, Zarasų viešoji biblioteka organizavo valandėlę „Tėvynė – kur mes gimę“, skirtą jaunesniojo amžiaus vaikams. Joje dalyvavo Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos ikimokyklinukai, mokytojos Jolantos Bagdonavičienės ugdytiniai.

Valandėlė vyko nuotoliniu būdu, naudojant ZOOM programą. Dalyviai, tą dieną buvę mokykloje, prisijungė iš mokyklos, kiti iš namų. Mažieji klausėsi pasakos apie Laisvę, žmonių pasiaukojimą ir meilę Tėvynei. Išvardinę Lietuvos valstybės vėliavos spalvas pasakojo ką jos simbolizuoja. Prisisegę pasigamintas trispalves, pasakojo kaip švęs artėjančią Vasario 16-ąją, kaip švenčia savo gimtadienius. Nustebo išgirdę, kad švedai savo gimtadienį švęsdami iškelia valstybės vėliavą. O bibliotekininkės pakviesti ant savo gimtadienio torto šalia žvakučių prismaigstyti mažyčių Lietuvos vėliavėlių, kaip daro švedų vaikai, susimąstė. Gal taip ir pasielgs.

Parengė Zina Černovienė, Zarasų viešosios bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė

Nuotraukos autorės

3

3jpg

4jpg

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite