ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS KULTŪROS CENTRO IR JO PADALINIŲ VASARIO 16-OSIOS MINĖJIMO PROGRAMA

0
40
Vasaio 16 02

Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro ir jo padalinių
Vasario 16-osios minėjimo programa

10.00 Filmas ,, Aukštaitija“.

13.00 Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro virtuali programa
Zarasų rajono kultūros ir meno premijos įteikimas.

15.00 Sveikinimai iš kultūros centro bendruomenės
Vasario 16-osios Lietuvos Valstybės atkūrimo dienos proga.

18 val. – Interaktyvi tautinio kostiumo paroda. Birutės Andrijauskienės austų tautinių drabužių kolekcija, šiais metais pelniusi liaudies meno konkurso „Aukso vainiką“.
Parodos atidaryme pasirodys Zarasų kultūros centro vyresniųjų liaudiškų šokių grupės „Ežerūnas“ šokėjai, pristatantys tautinius kostiumus, vienas iš jų yra pelnęs Lietuvių tautinio kostiumo konkurso „Išausta tapatybė” nugalėtojo titulą.
Džiugu prisiminti, kad „Aukso vainiką“ į Zarasus parvežė ir etnografė Rima Vitaitė, folkloro ansamblis „Seluona“ pelnė „Geriausio folkloro kolektyvo kostiumų“ titulą, konkurse „Išausta tapatybė“.

19 val. – Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro liaudiškų šokių grupės „Ežerūnas“, kūrybinės veiklos jubiliejinio koncerto „30 metų ant bangos“ transliacija.

19.00 Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro liaudiškų šokių grupės „Ežerūnas“
trisdešimtmečio koncerto transliacija.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite