NAUJŲ PATALPŲ ZARASUOSE ATIDARYMO PROGA – YPATINGOS KREDITO UNIJOS DOVANOS ZARASIŠKIAMS

0
25
250x250 ign

Vasario pradžioje Ignalinos kredito unijos Zarasų skyrius persikėlė į naujas patalpas. Savo klientus skyriaus darbuotojos nuo šiol pasitinka buvusiose „Swedbank“ patalpose, Sėlių aikštė 20/2.

Įkurtuvių proga visiems Zarasų ir Zarasų rajono gyventojams Ignalinos kredito unija siūlo ypatingas dovanas:

– Net 1 proc. mažesnes paskolų palūkanas ir
– 0,3 proc. didesnes terminuotų indėlių palūkanas.

Daiva Svidinskienė, Ignalinos kredito unijos Zarasų skyriaus vadovė sako, jog tai yra savotiška unijos padėka Zarasų krašto – miesto ir rajono – žmonėms.

„Esame bendruomenės bankas, kuris visada yra šalia, visada patars ir padės. Zarasiškiai yra ištikimi mūsų klientai, Ignalinos kredito unija mūsų krašte darbuojasi jau 15 metų. Įkurtuvių proga nutarėme atsidėkoti jiems už ištikimybę ir pasiūlyti ypatingas kai kurių paslaugų sąlygas. Pasinaudoti jomis galima užsukus į mūsų naująjį skyrių arba unijos interneto svetainėje“, – sako D. Svidinskienė.

Ši akcija galios iki šių metų kovo 15 dienos. Jos sąlygos galios tiek esamiems unijos klientams, tiek ir tiems žmonėms, kurie iki šiol nebuvo pasinaudoję unijos paslaugomis.
Ignalinos kredito unija savo klientams – fiziniams asmenims, įmonėms, ūkiams – teikia visas finansų paslaugas. Jos centrinė būstinė yra įsikūrusi Ignalinoje, o jos regioniniai skyriai veikia Zarasuose, Utenoje, Švenčionyse, Švenčionėliuose, Pabradėje ir Visagine.

Iškilus bet kokiems klausimams, susisiekite su Ignalinos kredito unijos Zarasų skyriumi telefonu +370 385 51582.

970x250 ign

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite