KOVO 11-ĄJĄ – ŽYMIŲ AKTORIŲ IR ATLIKĖJŲ KURIAMA VIRTUALI ŠVENTĖ ZARASAMS

0
36
4

Zarasų rajono savivaldybės kultūros centras šių metų kovo 11-ąją 18.00 val. kviečia Zarasų rajono gyventojus Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną švęsti prie ekranų. Kultūros centro Facebook paskyroje vyks šventinė transliacija, kurią nuotoliniu būdu jums kurs aktoriai ir atlikėjai Algirdas Latėnas, Elžbieta Latėnaitė, Jokūbas Bareikis bei „Šaltinių trio“ – aktoriai Gabrielė Malinauskaitė, Emilija Latėnaitė ir Juozas Gaižauskas. Programoje skambės autorinės aktorių dainos, teatrinės istorijos ir poeto Pauliaus Širvio eilės.

Zarasų rajono gyventojus taip pat sveikins Zarasų rajono meras Nikolajus Gusevas, Seimo narys Algimantas Dumbrava ir klebonas kun. Dek. Vydas Juškėnas. Susitikime virtualiai!

Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro

kultūrinės veiklos vadybininkė Aleksandra Pulokienė

Algirdas Latėnas

Elžbieta Latėnaitė

Gabrielė Malinauskaitė Emilija Latėnaitė Juozas Gaižauskas

Jokūbas Bareikis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite