PASKOLA IGNALINOS KREDITO UNIJOJE – TĄ PAČIĄ DIENĄ

0
21
20200728 163402

Ignalinos kredito unija savo klientams siūlo naują paslaugą: EKSTRA atvejo paskolą. Ši vartojimui skirta paskola ypatinga tuo, kad žmonėms bus išduodama tą pačią dieną.

„Turbūt daug kas iš mūsų esame susidūrę su situacija, kuomet tam tikros pinigų sumos staiga prireikia čia ir dabar. Pirkiniui, apie kurį seniai svajojame, būsto remontui pabaigti, puikiam kelionės pasiūlymui ir mokesčiui už mokslus. Būtent tokiems ir panašiems atvejams ši mūsų paskola ir skirta“, – sako Ignalinos kredito unijos administracijos vadovė Violeta Čeponienė.

Anot jos, greitas paskolos suteikimo laikas ir formalų sutvarkymas nereiškia, kad unija ne taip atidžiai tikrins savo klientų finansinę situaciją ir jų galimybes grąžinti paskolą.

„Ir toliau atidžiai įvertinsime kliento gaunamas mėnesines pajamas, jo galimybes grąžinti kreditą. Tiesiog technologijos šiais laikais leidžia labai greitai surinkti visą reikiamą informaciją ir priimti sprendimus“, – aiškina V. Čeponienė.

Ignalinos kredito unijos EKSTRA atvejo paskolos dydis – nuo 500 iki 2900 eurų, o grąžinimo terminas – iki 59 mėnesių.

„EKSTRA paskolos dydį apribojome iki santykinai nedidelės sumos – 2900 eurų. Esant reikalui pasiskolinti didesnę sumą unija klientams siūlo kitus finansavimo įrankius. Šis gi, kaip ir minėjau, skirtas išskirtinai nelabai dideliems greitiems pirkiniams ar kitiems panašiems poreikiams“, – sako Ignalinos kredito unijos administracijos vadovė.

Šią paskolą unijos klientai galės gauti užsukę į bet kurį Ignalinos kredito unijos skyrių arba prisijungę prie unijos e.bankininkystės sistemos. Paskolos suma žmonėms bus išmokėta iš karto grynais pinigais arba pervesta į banko sąskaitą.

Ignalinos kredito unija savo klientams – fiziniams asmenims, įmonėms, ūkiams – teikia visas finansų paslaugas. Jos centrinė būstinė yra įsikūrusi Ignalinoje, o jos regioniniai skyriai veikia Zarasuose, Utenoje, Švenčionyse, Švenčionėliuose, Pabradėje ir Visagine.

Pagrindinės Ignalinos kredito unijos paskolos EKSTRA atvejui sąlygos

Terminai

Iki 59 mėnesių

Suma

Iki 2 900 eurų

Minimali paskolos suma

500,00 eurų

Fiksuota metinė palūkanų norma

14 proc.

Mėnesinis administravimo mokestis

0 proc.

Sutarties mokestis

3,5 proc. (ne mažiau kaip 30 eurų)

Bendra vartojimo kredito kainos metinė norma

16,81 proc.

Bendra mokama suma (paėmus maksimalią sumą maksimaliam laikotarpiui)

4025,26 eurai

Eilinės mėnesio įmokos suma

66,50 eurai

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite