KOKYBIŠKAS PADANGŲ MONTAVIMAS-REMONTAS ZARASUOSE

0
386
logo dalb

UAB “Dalbėra”, Valstiečių g. 21A, Zarasai, teikia kokybiškas padangų montavimo, balansavimo bei remonto paslaugas (lengviesiems automobiliams, visureigiams, mikroautobusams, sportiniams automobiliams). Autoservise „Dalbėra” padangų keitimu rūpinasi didelę patirtį turintys ir apmokyti darbuotojai (patirtis 20 metų), naudojama moderni įranga (BOSCH staklėmis).

Esant reikalui, pas mus visada rasite didelį pasirinkimą kokybiškų ir geromis kainomis naujų ratlankių ir padangų.  Esame oficialūs Lipeikio įmonės „Egzotika” atstovai Zarasuose. Naujoms padangoms suteikiame 2 metų garantiją, o garantijos laikotarpiu pradurtas padangas klijuojame NEMOKAMAI.

Padangų montavimo paslaugos:

R15 – 4 Eur/vnt.

R16 – 4,50 Eur vnt.

R17 – 5 Eur/vnt.

Padangų komplekto (4 vnt.) saugojimo paslauga iki kito sezono – 10 Eur/vnt.

Naujos kokybiškos padangos:

R15 – nuo 29 Eur/vnt.

R16 – nuo 32 Eur/vnt.

R17 – nuo 39 Eur/vnt.

R18 – nuo 55 Eur/vnt.

R19 – nuo 70 Eur/vnt.

Taip pat teikiame šias paslaugas:

✔️variklio remonto

✔️pakabos remonto

✔️turbinų restauravimo

✔️kondicionierių pildymo

Prekybos vietoje turime ir vykdome prekybą atsarginėmis  automobilių detalėmis, skysčiais, alyvomis, autokosmetika, aksesuarais.

Serviso darbo laikas:

I – V 8:00 – 18:00

Plovyklos darbo laikas:

I – V 09:00 – 18:00

VI – 9:00 – 16:00

Registracija padangų montavimui, dalių užsakymui, remontui, plovyklai telefonu: +370 (655) 83 407

UAB “Dalbėra”, Valstiečių g. 21A, Zarasai

padangos ratlankiai

egzotika

remontas

turbinos

plovykla

plovykla2

plovykla3

plovykla4

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite