ZARASUOSE SKATINAMA VERSLO PLĖTRA

0
23
min news zrs 116 kupolas

Zarasų rajono savivaldybė nuolat siekia skatinti gyventojų verslumą, smulkiojo ir vidutinio verslo kūrimąsi ir plėtojimą, didinti rajono investicinį patrauklumą, remti verslo subjektus, taip prisidedant prie nedarbo mažinimo bei užimtumo didinimo Zarasų rajone.

2020 m spalio 15 dieną MB Grilio Restobazaras kreipėsi į Zarasų rajono savivaldybės administraciją su prašymu suderinti mobilią prekybos vietą sklype, esančiame Zarasų mieste, D. Bukonto g. 11B. Planuojama veikla – prekyba maisto gaminiais, gėrimais ir elektrinių paspirtukų nuoma.

Vadovaujantis Zarasų rajono savivaldybės tarybos 2016 m kovo 18 d. sprendimu Nr. T-25 ,,Dėl Zarasų rajono savivaldybės tarybos 2012 m. balandžio 27 d. sprendimo Nr. T-130 „Dėl Vietinės rinkliavos už leidimo išdavimą prekiauti (teikti paslaugas) Zarasų rajono savivaldybės viešosiose vietose nuostatų patvirtinimo“ pakeitimo” 2 priedu, patvirtintos viešųjų vietų, kuriose leidžiama prekiauti (teikti paslaugas) sąrašas, į kurį patenka ir D. Bukonto g. 11B, Zarasų mieste, Zarasų rajono savivaldybės administracijos panaudos pagrindu valdomas sklypas (teritorija prie Zaraso ežero apžvalgos rato).

Zarasų rajono savivaldybės administracijos Teritorijų planavimo skyrius, vadovaudamasis Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2016 m. balandžio 7 d. įsakymo Nr. I(6.6 E)-254 ,,Dėl leidimo prekiauti (teikti paslaugas) Zarasų rajono savivaldybės viešosiose vietose išdavimo ir panaikinimo tvarkos aprašo patvirtinimo” 11.2 punktu, suderino laikinos prekybos vietą nustatant terminą iki 2021 m. lapkričio 30 d.

Zarasų rajono savivaldybės administracija šiuo metu rengia naują leidimų prekiauti (teikti paslaugas) Zarasų rajono savivaldybės teritorijos viešosiose vietose išdavimo tvarką. Šiais metais (iki sezono pabaigos) bus organizuojamas prekybos/paslaugų teikimo vietų nuomos 2022 metams konkursas.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite