ZARASŲ KRAŠTO MUZIEJAUS VELYKINIAI RENGINIAI

0
47
velykos titulinis

Didžiausia pavasario šventė – šv. Velykos – simbolizuoja viską, ką galime sieti su pavasariu: atgimimą, atsinaujinimą, naują pradžią. Šiais metais, kaip ir praėjusiais, Prisikėlimo šventės laukiame karantino sąlygomis.

Tad Zarasų krašto muziejus siūlo pajusti artėjančių šv. Velykų dvasią užsukus į Muziejaus svetainę http://www.zarasumuziejus.lt:

1. Nuo kovo 31 d. virtualus edukacinis užsiėmimas ,,Velykų simboliai“ nuoroda su zarasiške Jolanta Lašaite;

2. Nuo balandžio 2 d. tautodailininkės zarasiškės Virginijos Kazancevienės velykinių margučių paroda nuoroda (iki balandžio 12 d. paroda veikia Amatų centre Antazavės dvare);

3. ,,Velykų papročiai ir tradicijos“ nuoroda.

Linkime viltingų šv. Velykų!  

Vasilijus Trusovas, muziejininkas (kultūrinių renginių koordinatorius)

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite