ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS TURTO NUOMININKŲ DĖMESIUI

0
21
min news zrs 75 resize 800x800 busto pirkimas 79412969

Informuojame, kad Zarasų rajono savivaldybės taryba 2021 m. kovo 5 d. sprendimu Nr. T-46 ,,Dėl atleidimo nuo nuomos mokesčio už išnuomotą Zarasų rajono savivaldybei nuosavybės teise priklausantį materialųjį turtą“ nusprendė atleisti nuo nuomos mokesčio Zarasų rajono savivaldybei nuosavybės teise priklausančio materialiojo turto (išskyrus savivaldybės būsto ir socialinio būsto) nuomininkus (toliau – Nuomininkus), kurių veikla Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2020 m. lapkričio 4 d. nutarimu Nr. 1226 „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“ (toliau – Nutarimu) nustatytu karantino laikotarpiu yra (buvo) draudžiama.

Atleidimas nuo nuomos mokesčio taikomas tik už tą karantino metu veiklos nevykdymo laikotarpį kai konkreti veikla buvo uždrausta ir tik tiems Nuomininkams, kurie ne vėliau kaip per 3 mėnesius nuo Nutarimu nustatytos karantino pabaigos raštu kreipsis į Zarasų rajono savivaldybės turto nuomotoją su prašymu atleisti nuo nuomos mokesčio mokėjimo ir nurodys konkretų veiklos nevykdymo laikotarpį.

Pasirašytus prašymus dėl atleidimo nuo nuomos mokesčio už Zarasų rajono savivaldybei nuosavybės teise priklausančio materialiojo turto nuomą, tais atvejais, kai turto nuomotojas yra Zarasų rajono savivaldybės administracija, nuomininkai gali teikti Zarasų rajono savivaldybės administracijai el. paštu info@zarasai.lt arba Sėlių a. 22, Zarasai, o tais atvejais kai nuomotojas yra ne Zarasų rajono savivaldybės administracija – nuomos sutartyje nurodytu nuomotojo adresu.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite