VIEŠOJOJE BIBLIOTEKOJE – FOTOGRAFIJOS PARODA IR POEZIJOS-FOTOMENO ALBUMAS „SARTŲ HAIKU“

0
43
sart1

Kviečiame susipažinti su dusetiškiais kūrėjais Genadijumi Kovaliovu ir Vilija Visockiene. Jie gerai žinomi besidomintiems fotografija ir literatūra. Kūrybinių ieškojimų rezultatas – fotografijos paroda ir poezijos ir fotomeno albumas „Sartų haiku“. Su  paroda ir subtiliu meno albumu galite susipažinti bibliotekos I a. parodų salėje iki gegužės 25 d. 

„Ir iš savo patirties žinome, kad galėjimas atpažinti tai, kas sava, prigimta, yra svarbi, stiprinanti žmogaus dvasios savybė. Galime praeiti pro daugelį daiktų, pro medžius, akmenis, nieko neatpažindami, nieko neperskaitydami, nejausdami to teksto, kuris yra mums parašytas, paliktas. Ir galime gyventi tą tekstą, tuos ženklus skaitydami, galėdami pasakyti, ką tie ženklai reiškia.”

Viktorija Daujotytė

Iš knygos „Prigimtinės kultūros ratilai”
そして、天賦の自己とは何かを認識する能力が、それぞれの精神を強くするために重要だということを、我々は経験から知っている。何も認識することなく、何も読むこともなく、我々に書き残されたテキストを感じることもなく、我々は多くのものを、木々を、石を、通過することができる。そして、記号を読み、記号の意味を話すことが可能でありながら、そのテキストを生きることができる。 

sart2

sart3

sart4

sart5

sart6

sart7

sart8

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite