ĮVYKO SUSITIKIMAI DĖL DUSETŲ MENO MOKYKLOS REORGANIZAVIMO

0
16
min news zrs 650 Susitikimas 2

2021 m. balandžio 13 rajono savivaldybės internetiniame puslapyje http://www.zarasai.lt/naujiena_parengtas-zarasu-rajono-savivaldybes-tarybos-sprendimo-projektas-del-sutikimo-reorganizuoti-zarasu-rajono-dusetu-meno-mokykla_11460 informuota, kad parengtas Zarasų rajono savivaldybės tarybos sprendimo projektas „Dėl sutikimo reorganizuoti Zarasų rajono Dusetų meno mokyklą“.

Sprendimo projekte numatyta nuo 2021 m. rugsėjo 1 d. Zarasų rajono Dusetų meno mokyklą prijungti prie Zarasų meno mokyklos. Dusetų meno mokyklos reorganizavimo tikslas – optimizuoti neformaliojo vaikų švietimo mokyklų valdymą, sumažinti biudžetinių įstaigų skaičių, racionaliau naudoti rajono Savivaldybės biudžeto lėšas ir materialinius bei finansinius išteklius, didinti neformaliojo vaikų švietimo programų skaičių, siekti geresnės ugdymo kokybės.

2021 m. balandžio 15 d. nuotoliniame mokyklų direktorių pasitarime pristatytas Dusetų meno mokyklos reorganizavimo projektas. 2021 m. balandžio 19 d. įvyko nuotolinis susitikimas su Dusetų meno mokyklos bendruomene, kuriame dalyvavo Zarasų rajono savivaldybės mero pavaduotojas R. Jurevičius, mero patarėjas V. Kuzmickas, rajono Savivaldybės Švietimo ir kultūros skyriaus mentorius S. Kaulavičius, Dusetų meno mokyklos pedagogai bei mokyklos tarybos pirmininkė J. Kazlienė bei Zarasų meno mokyklos direktoriaus pavaduotoja R. Juškėnienė.

Abiejų susitikimų metu atsakyta į rūpinus Dusetų meno mokyklos bendruomenės klausimus. Pasiūlymų bei pastabų dėl sprendimo projekto „Dėl sutikimo reorganizuoti Zarasų rajono Dusetų meno mokyklą“ negauta.

Švietimo ir kultūros skyriaus mentorius Stanislovas Kaulavičius

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite