MERAS LIGONINĖJE PASVEIKINO MEDIKUS

0
18
min news zrs 172 IMG 3982

Šiandien ryte Medicinos darbuotojų dienos proga buvo iškilmingai pasveikinti VšĮ Zarasų ligoninės medikai. Tiesa, dėl karantino ši Medicinos darbuotojų diena kiek kitokia – be šventinių renginių ir šurmulio, tačiau su nuoširdžiais ligoninės vadovo, rajono Savivaldybės mero sveikinimais, padėkomis.

Profesinės šventės proga ligoninės darbuotojus sveikino ir dėkojo jiems už prasmingą darbą rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas. Geriausiems buvo įteikti padėkos raštai. Šių apdovanojimų gydytojai, slaugytojai nusipelnė už sąžiningą darbą, atjautą, pareigingumą, dėmesingą bendravimą su pacientais, pasiaukojimą, drąsą suteikiant pagalbą pandemijos metu susirgusiems pacientams.

Padėkos raštai įteikti Slaugos ir palaikomojo gydymo skyriaus gydytojai Rūtai Šeikienei, Covid-19 skyriaus gydytojui Skirmantui Krunkaičiui, Priėmimo skubiosios pagalbos skyriaus gydytojai Viktorijai Krunkaitienei, vyresnėms slaugytojoms-slaugos administratorėms Rūtai Vaitkevičienei ir Vandai Jazgevičienei.

Sveikinimo žodį ligoninės medikams pasakė ir VšĮ Zarasų ligoninės direktorius Remigijus Lamanauskas.

Ligoninės slaugytojai Reginai Vietrinienei įteiktas Sveikatos apsaugos ministerijos apdovanojimas „Už reikšmingą indėlį Lietuvos žmonių sveikatai“. Šis specialiai sukurtas medalis apdovanoti medikus už sudėtingą darbą suvaldant koronaviruso (COVID-19) plitimą.

Lietuvos medicinos darbuotojų šventė skirta šalies medikams – gydytojams, slaugytojams bei visiems, savo gyvenimą paskyrusiems sveikesnės visuomenės kūrimui
 

Rajono Savivaldybės informacija
Nuotraukoje – medikų sveikinimo akimirka

IMG 3982

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite