SKELBIAMAS KONKURSAS NEMOKAMOMS TEMINĖMS VAIKŲ STOVYKLOMS

0
44
konkursas stovyklos

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija (ŠMSM) skelbia konkursą nemokamoms teminėms vaikų vasaros stovykloms organizuoti – jas galės lankyti vaikai, kurie dėl nuotolinio mokymo patyrė daugiausiai sunkumų.

Konkurso tikslas – finansuoti Stovyklas, kurios padės mokiniams mažinti mokymosi praradimus, patirtus dėl COVID-19, didinti mokymosi motyvaciją, stiprinti žinias, gebėjimus ir įgūdžius matematikos, gamtamokslio ir kalbų ugdymo srityse.

Kviečiame visus švietimo teikėjus registruotus Švietimo ir mokslo institucijų registre ir teikti paraiškas iki 2021 m. gegužės 24 d.

Konkursas organizuojamas vadovaujantis Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministro 2021 m. balandžio 26 d. įsakymu Nr. V-628 „Dėl vaikų vasaros stovyklų finansavimo ir organizavimo tvarkos aprašo patvirtinimo”.

Apraše rasite šią informaciją:
• kokie mokiniai gali dalyvauti stovykloje;
• kokie reikalavimai keliami pareiškėjams, stovykloms ir jų programoms;
• kaip ir kokius dokumentus reikia pateikti;
• kaip vyks paraiškų vertinimas;
• kaip bus skiriamos lėšos ir kaip atsiskaityti už jų panaudojimą.

Plačiau skaitykite ŠMSM informaciniame pranešime „Sprendimai dėl nemokamų vasaros stovyklų: teminės stovyklos mokymosi sunkumų patiriantiems vaikams, daugiau veiklų NVŠ lėšomis“
 

Papildoma informacija teikiama el. p. konkursas@lmnsc.lt  arba tel. (8 5) 231 6133

KONKURSO DOKUMENTAI

Įsakymas dėl vaikų vasaros stovyklų finansavimo ir organizavimo tvarkos aprašo patvirtinimo
Vaikų vasaros stovyklų finansavimo ir organizavimo tvarkos aprašas
Vaikų vasaros stovyklų finansavimo ir organizavimo konkurso paraiška
Vaikų vasaros stovyklų paraiškos vertinimo ataskaita
Vaikų vasaros stovyklų ataskaita
Susitarimo su bendrojo ugdymo mokykla pavyzdys
D.U.K. dėl vaikų vasaros stovyklų

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite