PARENGTAS ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS VALSTYBINĖS REIKŠMĖS MIŠKŲ PLOTŲ SCHEMOS PAKEITIMO PROJEKTAS

0
18
min news zrs 289 safe image 1

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos aplinkos ministro 2020 m. gruodžio 10 d. įsakymu Nr. D1-762 ,,Dėl valstybinės reikšmės miškų plotų schemų tikslinimo“, parengtas Zarasų rajono savivaldybės valstybinės reikšmės miškų plotų schemos pakeitimo projektas. Organizatorius – Aplinkos ministerija. Rengėjas – Valstybinė miškų tarnyba.

Su projektu galima susipažinti Zarasų rajono savivaldybėje (Sėlių a. 22, Zarasai) bei Valstybinės miškų tarnybos internetinėje svetainėje. Viešas projekto svarstymas įvyks 2021 m. gegužės 14 d. 10 val. nuotoliniu būdu.

Prisijungimo nuoroda

Informaciją teikia Valstybinė miškų tarnyba, Pramonės pr. 11a, Kaunas, tel. +370 37 490220, mob. +37068757353, faks. +370 37 490251, el. p. vmt@amvmt.lt ; www.amvmt.lt

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite