ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖ SKIRIA PARAMĄ SMULKIOJO IR VIDUTINIO VERSLO SUBJEKTAMS

0
14
min news zrs 926 cash

2021 m. balandžio 1 d. Zarasų rajono savivaldybės administracija paskelbė smulkiojo ir vidutinio verslo subjektų rėmimo programos projektų finansavimo konkursą, kurio tikslas – skatinti gyventojų verslumą, smulkiojo ir vidutinio verslo kūrimąsi ir plėtojimą Zarasų rajone.

Verslo subjektai iki 2021 m. balandžio 30 d. galėjo teikti paraiškas projektų finansavimui gauti. Iš viso vertinimui gauta 18 paraiškų.

Remiantis Zarasų rajono savivaldybės smulkiojo ir vidutinio verslo subjektų rėmimo programos lėšomis finansuojamų projektų vertinimo komisijos siūlymu bei rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus sprendimu, finansavimas skiriamas:

1. UAB „Ekomit“ projektui „Prasmingas ir naudingas poilsis“ iki 6111,00 Eur.
2. Loretos Abramavičienės projektui „Valgomųjų ledų iš natūralių produktų ir kitų produktų (liofilizuotas šerbetas) gamyba“ iki 4963,64 Eur.
3. UAB „Akadas“ projektui „Gamybos plėtra UAB AKADAS“ iki 5000,00 Eur.
4. Žemės ūkio kooperatyvo „Dusetų krašto gaspadoriai“ projektui „Dusetų krašto gaspadoriai“ įrangos įsigijimas ir naujų darbo vietų kūrimas“ iki 5250,00 Eur.
5. Danieliaus Čeikausko projektui „Mobili prekyba ir gamyba maisto produktais“ iki 4963,00 Eur.
6. MB „Vėjukas“ projektui „Elektrinių paspirtukų dalijimosi paslaugų plėtra Zarasuose“ iki 5000,00 Eur.
7. MB „Vaitukaičiai“ projektui „MB „Vaitukaičiai“ veiklos plėtra ir optimizavimas“ iki 1822,15 Eur.
8. UAB „Iteco IG“ projektui „Pramoninių įrenginių serviso centras Zarasuose“ iki 6129,44 Eur.
9. UAB „Indala“ projektui „Patalpų įsigijimas“ iki 660,97 Eur.

Informuojame, kad Zarasų rajono savivaldybė kiekvienais metais planuoja skirti finansavimą smulkiojo ir vidutinio verslo subjektams. Informacija bus skelbiama rajono Savivaldybės interneto www.zarasai.lt bei Zarasų turizmo ir verslo informacijos centro interneto https://www.visitzarasai.lt puslapiuose.

Zarasų rajono savivaldybės administracijos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite