KAIP IŠSIRINKTI GERIAUSIĄ BLENDERĮ?

0
253
blenderis

Blenderis – tai vienas tų virtuvinių prietaisų, kuris praverčia gaminant labai įvairius patiekalus. Šis įrenginys yra tiesiog nepakeičiamas ruošiant trintas sriubas, tyreles, padažus ar užtepėles, ir t.t. Prekyboje rasime tikrai nemažą tokios produkcijos pasirinkimą, tad atsižvelgę į kelis svarbiausius kriterijus galėsite kur kas paprasčiau apsispręsti, kokie blenderiai galėtų būti geriausiu pasirinkimu. Taigi, į ką derėtų atsižvelgti ieškant tokios įrangos?

Blenderio galingumas

Pirmiausia vertėtų pagalvoti apie tai, kokius maisto produktus smulkinsite naudodami blenderį, nes būtent nuo to priklausys tinkamiausias šio prietaiso galingumas. Įprastai šių prietaisų galingumas varijuoja nuo poros šimtų iki kelių tūkstančių vatų, todėl apsispręsti dėl tinkamo pasirinkimo ne visada yra pakankamai paprasta. Pavyzdžiui, jei gana dažnai smulkinate ledo kubelius, puikia pasirinkimo galimybe gali būti 500 vatų blenderis, o tuomet, jei tenka smulkinti dar kietesnius produktus, blenderio galingumas turėtų būti dar didesnis.

Blenderio indas

Vertėtų atsižvelgti ne vien tik į tai, kokia yra trintuvo indo talpa, bet taip pat ir į tai, iš kokių medžiagų šis indas yra pagamintas. Blenderiai, kurių indas yra pagamintas iš plastiko, įprastai yra pigesni, tačiau svarbu nusiteikti, kad tokie indai yra neatsparūs subraižymams, be to, į juos įsigeria įvairūs kvapai. Žinoma, plastikinis indas turi ir tam tikrų privalumų – jis yra atsparesnis  dužimui.

Kokį gamintoją pasirinkti?

Šiandien blenderių įsigijimą siūlo tikrai nemažai skirtingų gamintojų, todėl naudinga pasidomėti, kurie jų yra sulaukę pačių geriausių įvertinimų. Vartotojų atsiliepimai visada padeda gerokai paprasčiau pasirinkti tinkamiausią buitinę įrangą, be to, turėsite galimybę rasti siūlomos produkcijos apžvalgų, kuriose yra pateikiama visa informacija, kuri vartotojui gali būti aktuali.

Pasidomėkite priežiūros ypatumais

Dalis blenderių turi savaiminio išsivalymo funkciją, tad galite rinktis įrenginius, kuriuos prižiūrėti bus kur kas paprasčiau. Niekam ne paslaptis, kad dauguma žmonių maisto gaminimą laiko ganėtinai malonia veikla, tačiau indų ir įvairių įrenginių plovimas tikrai nėra tas darbas, kuris iš tiesų džiugintų. Būtent todėl visada verta pasidomėti, ar blenderio priežiūra nepareikalaus ypatingai didelių pastangų, nes tai jums padės sutaupyti tikrai nemažai laiko.

Pasikonsultuokite su pardavėjais

Jei dvejojate, koks blenderis geriausiai pateisintų individualius poreikius, galite pasitarti su konsultantais, kurie išsiaiškins, kaip ir kam dažniausiai naudosite blenderį, ir padės paprasčiau apsispręsti. Jei anksčiau tokio įrenginio jums nėra tekę naudoti, tikėtina, kad svarstote, į kokias funkcijas vertėtų atkreipti dėmesį, taigi, specialistai jums tikrai padės atrasti pačius geriausius pasirinkimus.

Blenderio kaina

Na, štai, priėjome ir gana nemalonią dalį… Kad ir ką nuspręstumėme įsigyti, dažniausiai dar iš anksto tenka numatyti, kiek pinigų galėsite skirti būsimam pirkiniui. Jei nuspręsite, kiek pinigų galite išleisti blenderiui, tikėtina, kad rasti geriausius pasirinkimus galėsite gerokai paprasčiau: apsilankę https://pigu.lt/lt/buitine-technika parduotuvėje galėsite pasirinkti prekių atranką pagal kainų intervalus, tad labai greitai rasite tokį prietaisą, kuris geriausiai atitiktų jūsų finansines galimybes.

Kitos svarbios savybės

Gali būti aktualu atsižvelgti į tai, kiek greičio pakopų turi blenderis (nuo to priklausys maisto smulkinimo greitis), koks yra blenderio laido ilgis, ar įrenginys yra pakankamai kompaktiškas, ir t.t. Kai siekiama susikurti jaukią ir funkcionalią virtuvę, taip pat svarbu ir tai, kad trintuvas atrodytų pakankamai estetiškai ir derėtų prie kitų interjero detalių. Laimei, iš itin plataus tokios technikos pasirinkimo visada galima išsirinkti tokius įrenginius, kurie ne tik atliktų pagrindinę savo funkciją, bet taip pat papildytų interjerą.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite