GARDŽIOS IR SVEIKOS KOŠĖS 6 MĖNESIŲ KŪDIKIUI

0
14
marma2

Pusės metų sulaukęs kūdikis jau gali maitintis ne tik motinos pienu, bet taip pat gauti visai kitokio, kieto maisto. Įvairių skonių gardžios košės 6 mėnesių kūdikiui bus patikimas ir puikus sprendimas pirmajai kūdikio mitybai. Iš pradžių maitinti papildomai gali būti sunku, nes kūdikis nebus pratęs prie kitokio maisto, tačiau nenuleidžiant rankų pavyks ir vaikas laikui bėgant atras naujus skonius, kurie taps jo mėgiamiausi.

Skaitykite toliau ir sužinokite apie košelių vaikams pasirinkimus bei įsigykite gardaus maisto savo kūdikiui. Pas tiekėjus rasite įvairių skonių košelių, reikalingų darniam mažo vaiko augimui.

Subalansuota kūdikio mityba

Mažas vaikas labai greitai bręsta, jo organizmui reikalingos įvairios maistingosios medžiagos, vitaminai. Mityba turi būti subalansuota visokeriopai, augančiam organizmui nieko netrūkti. Tai lemia kūdikio gerą sveikatą bei savijautą ateityje, todėl kokybiškas maitinimas yra labai svarbus. Jeigu vaikas turi kokių nors alergijų, kitų sveikatos sutrikimų, dėl kurių nebūtų gerai tam tikri vaisiai ar daržovės, svarbu jų vengti. Tokiu atveju, būtų naudinga pasikonsultuoti su savo srities specialistais ir gydytojais.

Natūralių vaisių ir daržovių košės

Košės 6 mėnesių kūdikiui yra labai įvairių rūšių, su skirtingais skoniais. Jos sukurtos taip, kad jose būtų kone viskas, ko reikia bręstančiam kūdikiui ir augantis vaikas gautų tas medžiagas, kurių nebeužtenka vien iš mamos pieno. Natūralios kūdikių košės yra pagamintos iš šviežių vaisių, daržovių, gali būti pagardintos mėsa ar žuvimi tam, kad būtų dar sotesnės. Daugelis daržovių yra ekologiškos ir gaunamos iš vietinių Lietuvos ūkininkų.

Natūralu, jog ne visi skoniai gali patikti kūdikiui. Vieni košelių skoniai jam patiks labiau, kiti mažiau, laikui bėgant atrasite, kurios košelės tinka labiausiai ir galėsite pradžiuginti savo kūdikį. Įvairių skonių košytės taps nuolatiniu vaikystės palydovu ir toliau, vaikeliui augant. Tegul kelionė į savarankišką mitybą vaikui būna lengva, maloni, praturtinta įvairiais skoniais!

Skanios, 100% natūralios košės 6 mėnesių kūdikiui pagal pačius įvairiausius poreikius! Plačiame Marmaluzi asortimente rasite skirtingų skonių košių pasirinkimą gera kaina.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite