PADĖTIS DUSETŲ MAUDYKLOJE

0
27
IMG 20210710 090404

Zarasuose.Lt gavo savo skaitytojo (tekstas netaisytas), kuris susirūpino žmonių saugumu Dusetų pagrindinėje maudykloje kreipimąsį:

„Laba diena
Noriu informuoti, kad prie Sartų ežero maudyklos Dusetose (prie seniūnijos) prie persirengimo būdelės susipjausčiau koją, nes prie būdelės įėjimo iš po žemės buvo išlindę stiklai. Kažkuriuos iš jų surinkau ir ismečiau, bet kai kurių nepavyko ištraukti iš žemės tad uždengiau su akmenims, manau reikia kokio kastuvo. Šiomis dienomis ten maudosi ir persirenginėja daug žmonių, tad prašau atkreipti dėmesį, kad išvengti nelaimių. Prisegu jums nuotraukas.

Pagarbiai

Audrius”

Tad ar tikrai pagrindinėje Dusetų maudykloje taip nesaugu? Ar nėra aktyvių dusetiškių galinčių surinkti/sutvarkyti stiklo šukes pagrindinėje maudykloje?

IMG 20210710 090409

IMG 20210710 093059

 

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite