ZARASŲ SPORTININKAI TRIATLONO VARŽYBOSE

0
29
20210717 163758

Liepos 17 d. Jonavoje vyko Lietuvos triatlono taurės etapas „Jonavos triatlonas“, kuriame savo jėgas išbandė dešimt Kūno kultūros ir laisvalaikio centro sportininkų. TRI-FUN distancijoje (200 m plaukimo, 10 km važiavimo dviračiu ir 2,5 km bėgimo) varžėsi 96 sportininkai iš visos Lietuvos. Sėkmingai Zarasus atstovavo ir distanciją įveikė Ustin Keleberda, Dangiras Paliūnis, Nikita Šaranovas, Mantas Dainys, Jevgenij Timofejev, Danil Keleberda, Kostas Juška, Aelita Korvina Petrovskaja ir Gustas Lukošiūnas. Aukščiausią rezultatą pavyko pasiekti Dovydui Pošiui, kuris savo amžiaus grupėje iškovojo 3-ąją vietą, distanciją įveikęs per 36:19 min.

Sveikiname sportininkus bei jų trenerį Darių Kilbauską ir linkime sėkmės kituose startuose.

Projekto „Drąsūs stiprūs, vikrūs: TRIATLONO RITMU!” veikla. Projektas bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija.

IMG 20210717 160802

IMG 20210717 163559

SRF logo RGB pagrindinis 02

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite