DRAUGIŠKA BENDRUOMENĖ KVIEČIA SUSIBURTI Į B16

0
18
155080194 197049222221383 3096379637639882755 n

Jau šį sekmadienį (liepos 25d.) duris atvers Zarasų bendruomenės veiklai ir iniciatyvoms skirta jauki erdvė – B16 (D.Bukonto g. 16, Zarasai). Atsižvelgiant į tai, jog nemažą dalį Zarasų miesto gyventojų ypač domina ir jungia dvi temos: DALINTIS ir TVARKYTI –  pradėsime nuo jų ir veiksime/kursime dviem kryptim:
 Atiduotuvė, tekstilės ir kitų nebenaudojamų medžiagų prikėlimas naujam gyvenimui.
 Atgyvenusių daiktų atnaujinimas, taisymas bei viešo gerbūvio tvarkymo iniciatyvos.

Susitikime, susipažinkime, išsakykime savo idėjas ir pradėkime tvarias veiklas Zarasuose!

Jau šį SEKMADIENĮ 16 val. lauksime Jūsų B16 – D.Bukonto g. 16, Zarasai. Laukiami visi – ir maži ir dideli. Pasidalinkim idėjomis, raskim bendraminčių ir veikim!

Bendruomeniniai susibūrimai yra finansuojami iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamo projekto „Draugiška bendruomenė“ (projekto Nr. 08.6.1-ESFA-T-927-01-0502) ir prisideda prie Zarasų miesto vietos plėtros strategijos 2016-2022 m. įgyvendinimo bei mažina esamą Zarasų miesto gyventojų socialinę atskirtį. Projektas bendrai finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų, LR Valstybės biudžeto lėšų bei Zarasų rajono savivaldybės biudžeto lėšų. Projektą inicijavo ir įgyvendina VšĮ „Sprendimų centras”.

zenklas 2015 04 13

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite