ZARASIŠKIAMS DURIS ATVĖRĖ B16

0
24
DSC 9750 ok

Praėjusį sekmadienį zarasiškiams duris atvėrė – B16. Tai D.Bukonto 16, Zarasuose įsikūrusi erdvė skirta tvariai veiklai ir bendruomeninėms iniciatyvoms.
Turinčius noro veikti, puoselėjančius tvarias idėjas, norinčius inicijuoti ir prisijungti prie bendruomeninių iniciatyvų – kviečiame prisijungti! Informaciją apie kitus susibūrimus ir veiklas skelbsime socialinio tinklo Facebook puslapyje B16, o aktyvesnei komunikacijai naudosime grupę B16 veiklos. Taip pat galite skambinti tel. 867567817 (Aurelija). 

Nemažą dalį Zarasų miesto gyventojų ypač domina ir jungia dvi temos: DALINTIS ir TVARKYTI, todėl pradėsime nuo jų ir veiksime/kursime dviem kryptim:
– Atiduotuvė, tekstilės ir kitų nebenaudojamų medžiagų prikėlimas naujam gyvenimui.
– Atgyvenusių daiktų atnaujinimas, taisymas bei viešo gerbūvio tvarkymo iniciatyvos.

B16 erdvės startuoja su projektu „Draugiška bendruomenė“. Čia vyks ne mažiau 10 bendruomeninių susibūrimų. Tikimės kad B16 taps Zarasų gyventojų mėgiama erdve tvariai veiklai ir bendruomeninėms iniciatyvoms. Kokia ta tvari veikla ir kokios tos bendruomeninės iniciatyvos – priklausys nuo B16 susiburiančių bendraminčių. Turint noro – sukurti/padaryti galime labai daug. 

Už pagalbą tvarkant B16 erdvę ir aplinką  nuoširdžiai DĖKOJAME: B16 kaimynams Kochankoms, Dmitrijui Rusmanovui, Kęstučiui Stankevičiui, Aleksandrai Titarenko, Jurijui Šerstabojevui, Olegui Pauliukovui, Kęstučiui Bagdanavičiui, Liudvikui Komkai, Anai Partnovai, Liudmilai Remeikienei, Modestui Stumbriui ir visiems vienaip ar kitaip prisidėjusiems.

Už įamžintas atidarymo akimirkas dėkojame Samantai Račkauskaitei.

Bendruomeniniai susibūrimai finansuojami iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamo projekto „Draugiška bendruomenė“ (projekto Nr. 08.6.1-ESFA-T-927-01-0502) ir prisideda prie Zarasų miesto vietos plėtros strategijos 2016-2022 m. įgyvendinimo bei mažina esamą Zarasų miesto gyventojų socialinę atskirtį. Projektas bendrai finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų, LR Valstybės biudžeto lėšų bei Zarasų rajono savivaldybės biudžeto lėšų. Projektą inicijavo ir įgyvendina VšĮ „Sprendimų centras”.

Aurelija Trimonytė

VšĮ „Sprendimų centras”

DSC 9640 ok

DSC 9650 ok

DSC 9655 ok

DSC 9685 ok

DSC 9701 ok

DSC 9705 ok

DSC 9737 ok

DSC 9744 ok

DSC 9755 ok

zenklas 2015 04 13

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite