FUTBOLO STOVYKLA ANTALIEPTĖJE

0
29
Futbolo stovykla 1

Liepos 24-30 dienomis Antalieptėje vyko futbolo stovykla, kurioje dalyvavo 10-14 metų vaikai iš Zarasų rajono. Stovyklą organizavo VŠĮ “Inovatorių Slėnis”. Stovyklos metu vaikai apsistojo Antalieptėje esančiame Basųjų Karmelitų vienuolyne.

Stovyklos treniruotes vedė profesionalus futbolininkas Tigran Grigoryan, per savo karjerą žaidęs Armėnijos nacionalinėje futbolo rinktinėje bei privačiuose klubuose Europoje. Į Lietuvą Tigran atvyko norėdamas gerinti futbolo sporto populiarumą bei sąlygas Lietuvoje, ir ši stovykla Antalieptėje buvo jo pirmasis žingsnis šio tikslo link. Stovykloje Tigranui taip pat padėjo treneris Rimas Vaitukaitis bei Aivaras Micius.

Kiekvieną stovyklos dieną vaikai turėdavo bent po vieną futbolo treniruotę. Stovyklos pabaigoje įvyko futbolo turnyras, kuriame su stovyklos dalyviais susirungė jaunimas iš Antalieptės ir Dusetų. Visgi vaikai turėjo galimybę ne tik tobulintis futbolo srityje, bet ir susipažinti su vietos kultūriniu paveldu bei gamta. Stovyklos dalyviai susipažino su bitininkystės amatu: kartu su bitininke Dalia aplankė Inovatorių slėnio teritorijoje esančius bitynus bei ragavo iš jų gautą medų. Vaikai taip pat tyrinėjo aplink Antalieptę esančius vandens telkinius maudynių ir vandenlenčių žygio metu. Po ilgos treniruočių ir pramogų dienos vaikų laukdavo ir filmų vakarai Basųjų Karmelitų vienuolyne. Galiausiai stovyklos pabaigoje visa stovykla prie laužo atšventė ir trenerio Tigran gimtadienį.

Kviečiame pasigrožėti stovyklos akimirkomis.

Futbolo stovykla 2

Futbolo stovykla 3

Futbolo stovykla 4

Futbolo stovykla 5

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite