PAŽINKIME SENUOSIUS ZARASUS

0
55
ParodaSeniejiZarasai 3

2021 m. rugpjūčio 14 d. (šeštadienį), 11 val., Zaraso ežero apžvalgos rato prieigose bus pristatyta Zarasų krašto muziejaus parengta fotografijų paroda ,,Senieji Zarasai“. Joje – Zarasų krašto muziejaus, Moisiejaus-Moche Botviniko (1901–1984), Stanislovo Navicko (1907–1975), Jono Nemanio (1924–2016), Gintauto Pranckūno (1952–2012), Remigijaus Kavaliausko, Rolando Juknevičiaus ir kitų fotografų bei kraštotyrininkų nuotraukos bei seniausieji žemėlapiai, atskleidžiantys miesto istorijos faktus ir fragmentus nuo seniausiųjų laikų iki XX a. pab.

Su paroda galėsite susipažinti rugpjūčio 14–15 dienomis nuo 11 val. iki 19 val.

Nuotraukose: Bendratikių cerkvė dabartinėje Dariaus ir Girėno g. 1924 m.

                       Stačiatikių cerkvė dabartinėje Sėlių aikštėje. 1925 m.

                       Autobusų stotis ir Marytės Melnikaitės vardo jaunimo (vakarinė) vidurinė mokykla. Apie 1969 m.

                      

Zarasų krašto muziejaus informacija

Bendratikių cerkvė dabartinėje Vytauto g

Stačiatikių cerkvė

Autobusų stotis ir Marytės Melnikaitės vardo jaunimo vakarinė vidurinė mokykla

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite