APTARĖ SAVIVALDYBĖS IR POLICIJOS BENDROS VEIKLOS GAIRES

0
20
mid news zrs 170 pk1

Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas ir rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Gediminas Gaidamavičius susitiko su Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininku Vytautu Vaiškūnu ir Zarasų rajono policijos komisariato viršininku Dainiumi Šidlausku.

Dalykiško pokalbio metu Vytautas Vaiškūnas pristatė policijos veiklos gaires ir principus šiuo sudėtingu laikotarpiu, plačiai buvo kalbėta apie užsieniečių nelegalios migracijos grėsmes, gvildentos jų suvaldymo priemones. 

Susitikime buvo numatyti tolesnio policijos ir Savivaldybės bendradarbiavimo uždaviniai, bendrai vykdomi projektai, viešosios tvarkos palaikymo problemos rajone. Atkreiptas dėmesys apie ypatingą būtinumą  imtis įvairių priemonių nusikaltimų užkardymui. Gvildenta apie policijos pareigūnų veiklos aktyvinimą užtikrinant viešąją tvarką, stiprinant kelių eismo saugumą. 

Rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas dėkojo policijos pareigūnams už operatyvų, sklandų už geranorišką bendradarbiavimą siekiant užtikrinti Zarasų krašto gyventojų saugumą. Pasak mero Nikolajaus Gusevo, saugumas yra prioritetinė sritis, o geriausių rezultatų galime pasiekti tik dirbdami drauge – Savivaldybė, teisėtvarkos institucijos ir rajono gyventojai. 

Petras Ivanovas,

Mero patarėjas 

Nuotraukose – rajono Savivaldybės vadovų ir teisėtvarkos institucijų pareigūnų susitikimo akimirkos. 

mid news zrs 35 pk2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite