SIGNALAS MOTERIMS: STILINGAS STILIAUS DETALES GALITE RASTI VYRŲ SKYRIUJE!

0
13
moteris

Šiuolaikinėje madoje gausu stiliaus detalių, kurios yra unisex ir tinkančios abejoms lytimis. Tiesa, vis dar vyrauja lyčių atskirtis, bet ją galima lengvai sulyginti ir tam tikrus elementus prisiderinti savitam stiliui. Taigi, jeigu norite tam tikrų drabužių, tačiau jų nerandate savo skyriuje – nesidrovėkite ir eikite pasižvalgyti į priešingos lyties drabužių skyrelį!

Kojinės ir boyfriend džinsai

Keista, bet taip yra, jog vyriškos kojinės yra minkštesnės, tankesnio mezgimo bei pigesnės nei moteriškos. Nors batų trintis yra panaši, bet vyrams suteikta garbė džiaugtis patogesnio tipo kojinėmis. Tam, kad galėtumėte sutaupyti ir mėgautis minkštesnėmis kojinėmis – nesibaiminkite ir griebkite! Šios kojinės ypač tinka tada, kai vyrauja šalti orai, o kojų pėdos nuolat šąlą.

Boyfriend džinsai yra itin paplitę madoje. Žinoma, tokio tipo džinsų gausu ir moteriškame stiliuje, tačiau jie ne visada būna patogūs ir taip tinkantys, kaip norima. Tam, kad sukurtumėte neįpareigojantį įvaizdį, peržvelkite vyriškus džinsus, kurie yra linkę siaurėti į apačią. Tikėtina, kad su jais atrodysite ne tik gražiau, bet jausitės patogiau! Vyriškų džinsų skyriuje tikrai rasite įvairių dydžių bei ilgių džinsų, todėl išsirinkti tinkamus nebus sunku.

Megztiniai ir priekyje susagstomi marškiniai

Nors ir megztiniai moterims turi platų asortimentą, kartais nutinka atvejų, kad sunku atrasti tą tinkamą prie esamo stiliaus. Ypač tada, kai norima įsigyti kokybišką didelį ir platų, nes šie būna ganėtinai brangūs. Vyriškame megztiniu asortimente galite rasti viena iš savo svajonių oversize megztinių! Nesijaudinkite, jeigu ieškote spalvoto – pavyks atrasti ir tokį. Taip pat bus nesunku pasirinkti ir iš ilgio, nes jie visi bus bent šiek tiek ilgesnį nei įprasto jūsų dydžio megztiniai. Taip pat vyrišką ir didelį megztinį pavyks įsigyti pigiau, nei ieškant moteriškame asortimente.

Priekyje susagstomi marškiniai yra viena iš šių metų mados tendencijų. Juos galima laisvai derinti prie šortų, sijonų ar kelnių. Tiesa, moteriškame skyriuje trumpus, baltus susagstomus marškinėlius nebus sunku atrasti, bet jeigu norima platesnių ir ilgesnių? Tokiu atveju galite pasinerti į vyriškų drabužių asortimentą, nes jiems tokio tipo marškiniai yra jau nuo seno itin artimi, todėl turėsite platų jų pasirinkimą!

Laikrodžiai

Šis variantas yra aktualus toms, kurios mėgsta grubaus stiliaus laikrodžius. Kam pirkti vyriško stiliaus, kai galima įsigyti išties vyrišką laikrodį? Vyriški laikrodžiai turi didesnį ciferblatą, jų stilius yra lakoniškesnis bei kaina bus mažesnė. Juk apyrankės dydį galima pasirinkti pagal riešo apimtį, todėl nebus sunku pašalinti kelias grandis ir taip pritaikyti prie savo rankos. Taip pat, jeigu trūksta, galite pati prisidėti tam tikrų detalių, kurios pagyvins ir sukurs unikalaus laikrodžio įvaizdį!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite