KINO FILMAS VAIKAMS „SPURGULIAI“

0
30
ZARASAI 09 17 Copy

Spurguliai OP ir ED – mieli ir dar nematyti sutvėrimai. Apvalučiai tarsi spurgos, į žiurkėnus panašūs žaismingi gyvūnėliai iš 1835-ųjų Galapagų salų netikėtai atkeliauja į šiuolaikinį Šanchajų. Patekę į muziejų, OP ir ED jame išvysta visai ne tai, ką norėtų – spurgulių rūšis skelbiama išnykusia ir čia eksponuojama kartu su dinozaurais! Gauruoti mažyliai suvokia privalantys bet kokia kaina sugrįžti į praeitį ir pakeisti istoriją, tačiau kaip užkirsti kelią gentainių išnykimui ir sugrįžti kone 200 metų atgal? Radę kelionių laiku portalą, spurguliai keliauja per aibę epochų, patiria nepaprastus nuotykius, sutinka ne vieną jau išnykusią rūšį ir įrodo, jog nėra situacijos, kurios negalėtų išgelbėti draugystė.

Animacinis nuotykių filmas visai šeimai. DUBLIUOTAS LIETUVIŠKAI

 Režisierius: David Silverman, Raymond S. Persi

Scenarijus: Joel H. Cohen, John Frink, Rob LaZebnik

Įgarsina: Adam Devine, Rachel Bloom, Ken Jeong

Trukmė: 104 min

Treileris: https://youtu.be/n4yNtlFLFXM
Amžiaus cenzas: V

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite