KVIEČIAME Į PAŽINTINES EKSKURSIJAS

0
23
241217753 4352280904853892 4052035300163158143 n

Minint Europos paveldo dienas ir įgyvendinant Kultūros paveldo departamento finansuojamą Zarasų krašto muziejaus projektą „Tautinių mažumų nekilnojamasis kultūros paveldas Zarasų rajone“, kviečiame dalyvauti nemokamose ekskursijose:

Rugsėjo 18 d. 12.00 val. Zarasų Švenčiausios Panelės Užtarytojos sentikių cerkvė (moteris prašome turėti galvos apdangalus), Minaukos sentikių Švč. Dievo Motinos Globėjos cerkvė, sentikių koplyčia Zarasų rajone, Degučių kaime, Raistiniškių sentikių cerkvė, Turmanto sentikių cerkvė.

Rugsėjo 24 d. 11.30 val. Zarasų žydų senosios kapinės, Zarasų žydų naujosios kapinės, pastatai Zarasuose kuriuose buvo žydų sinagogos (Sinagogos g. 1 ir Bajorų g. 14), žydų žudynių vieta Krakynėje, žydų paveldo objektai Dusetose, Salake, Turmante

Papildoma informacija:
• Būtina registracija tel. (8 385) 52596
• Išsamesnė informacija teikiama tel. (8 385) 52 596.
• Autobusas lauks prie Zarasų krašto muziejaus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite