ŠĮ SEKMADIENĮ KVIEČIAME Į B16

0
19
b16
„Būtų įdomu pabandyti” neretai pagalvojame, bet vis pritrūksta tiesiog laiko, priemonių, kompanijos. B16 yra VIETA ir LAIKAS išbandyti tai kas dar nebandyta ir savo rankomis sukurti kažką įdomaus. Pavyzdžių – kiek tik leidžia fantazija:

  • vis labiau populiarėjančių vaškinių drobelių gamyba. Tekstilės kirpimas bei išlyginimas vašku (visas priemones turėsime).
  • atspausdintas linkėjimas, citata ar vizualas ant savo rankomis (čia vietoje – B16) pasiūto arbatžolių maišelio ar pagalvės užvalkalo.
  • rudeninių papuošalų gamyba.
  • savo piešinių/nuotraukų spausdinimas ant maikutės ar kitos tekstilės.
  • originalios rankų darbo dovanos gamyba.
  • baldų (pradedam nuo kėdžių) atnaujinimo darbai.
  • įvairiausi kūriniai iš PRINGLES dėžučių ar kitų jau panaudotų daiktų.
  • savo atsineštų daiktų (pvz vazonų, stiklainių) dekoravimas.
  • atsineštų sugedusių daiktų taisymas (turime įvairiausių įrankių).
  • visa kita – ką tik sako jūsų noras ir fantazija.
Šį SEKMADIENĮ (rugsėjo 19 d.) nuo 11 val. lauksime Jūsų B16 – D.Bukonto g. 16, Zarasai. Laukiami visi – ir maži ir dideli. 
Informaciją apie susibūrimus taip pat galite sekti Facebook grupėje „B16 veiklos”:  https://www.facebook.com/groups/86127744
Bendruomeniniai susibūrimai yra finansuojami iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamo projekto „Draugiška bendruomenė“ (projekto Nr. 08.6.1-ESFA-T-927-01-0502) ir prisideda prie Zarasų miesto vietos plėtros strategijos 2016-2022 m. įgyvendinimo bei mažina esamą Zarasų miesto gyventojų socialinę atskirtį. Projektas bendrai finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų, LR Valstybės biudžeto lėšų bei Zarasų rajono savivaldybės biudžeto lėšų. Projektą inicijavo ir įgyvendina VšĮ „Sprendimų centras”.
Iškilus klausimams – drąsiai skambinkite – 867567817. Aurelija.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite