GELINIO NAGŲ LAKO NAUDOJIMO PRIVALUMAI

0
25
1

Gelinis nagų lakas padeda išgauti ilgaamžę ir nuostabią nagų saplvą. Šiuolaikinės moterys lankosi grožio salonuose, norėdamos pasipuošti stulbinančiomis spalvomis. Gelinio lako naudojimas manikiūrui nėra nauja praktika. Madingos moterys jį naudoja jau daugiau nei du dešimtmečius. Pastaruoju metu šio gelio dekoravimui populiarumą lemia mokslo ir technologijų pažanga. Dabar šį gelį naudoti lengviau ir saugiau nei ankstesniais laikais. Štai keletas nuostabaus lako naudojimo puošybai privalumų.

2

Rekomenduoju: Shellac nail polish – ASPHALTiš VitrinaPro.lt

Džiūvimo sesija

Aukštos kokybės lakai naudoja ultravioletinę šviesą ir išdžiūsta per kelias sekundes.Šios šviesos padeda sukietinti gelį ir nenudegina odos.

Patvarumas

Gelish spalvos išlieka beveik dvi-tris savaites. Suskilinėjimo galimybė yra minimali. Jos atrodo taip, tarsi būtų padarytos vos prieš kelias minutes.

Novatoriška apdaila

Įgudę kosmetologai nagams puošti naudoja įspūdingus dažus. Paprastais dažais jų patraukliai nudažyti nepavyks.

Be pažeidimų

Tokie dažai nepažeidžia jūsų nagų. Kaip ir tradicinį laką, jį galima tepti tiesiai ant jų. Be to, jis padeda išlaikyti natūralią išvaizdą. Išnyksta didelio plombavimo tikimybė.

3

Leidžia laikinai pakeisti spalvą

Jei norite pakeisti spalvą, kad ji derėtų prie jūsų suknelės, tuomet ant geliniais dažais nudažytų nagų turite naudoti įprastus dažus. Jį lengvai pašalinsite naudodami valiklį.

Padidina nagų grožį

Kai nagai auga, apačioje galite rasti mažyčių tarpų. Tarpai yra augimo požymiai. Galite apsilankyti salone, kad būtų atliktas gydymas. Gelinis lakavimas yra jūsų alternatyvus variantas užpildyti tarpą ir išsaugoti jų grožį. Be to, tai galite padaryti greitai.

Pasidaryk pats!

Jums nereikia kiekvieną savaitę lankytis salone ir patirti didžiulių salono išlaidų. Galite nusipirkti naujoviškų gelinių dažų joms papuošti. Tačiau turite pasipraktikuoti ir išmokti jas stilingai nudažyti. Dažų pirkimas yra vertinga investicija.

Veikia kaip įprastas lakas

Kaip ir tradicinį laką, stulbinančius gelinius dažus paprasta naudoti. Be to, galite gauti daugybę privalumų. Tokios naudos negalite gauti iš įprasto lako.

4

Tinka dirbančioms moterims

Tai tinkamas pasirinkimas dirbančioms moterims, kurios neturi laiko reguliariai lankytis salone. Gelinis lakas išlieka bent du ar tris mėnesius.

Nuostabi mintis, kad galima išlaikyti dekoratyvius ir manikiūrinius nagus. Padirbti nagai nesugeba pasiekti pageidaujamų rezultatų. Tai viena iš šių lakavimų populiarumo priežasčių. Galite sutaupyti pinigų, nes už jų puošimą nemokate technikui.

Mažiau toksiški

Manoma, kad geliniai užpildai yra „mažiau toksiški” jūsų nagams. Gerai, nusipirkau. Kol manikiūrininkė, pas kurią lankiausi Santa Monikoje, Kalifornijoje, naudodama elektrinį pjūklelį netyčia užkabino mano nago vagelę ir ji užsikrėtė. Tiesą sakant, pastaruosius ketverius metus turėjau, kaip aš vadinu, „boo boo” nagus. Mano nagas buvo visų spalvų – nuo žalios (rodančios grybelį) iki baltos (rodančios, kad jis nebepritvirtintas prie odos!), o pastaruoju metu – labiau rožinės, kaip ir turėtų būti sveiko nago guolio. Ėmiau bandyti visas rinkoje esančias nagų „boo boo” tvirtinimo priemones – nuo baltojo acto iki žaliosios arbatos ir emu aliejaus, bet nesėkmingai. Tai buvo ilga kelionė ir galiausiai pakeičiau saloną, gelinį lakavimą ir manikiūrininkę, kuri be vargo padėjo mano nagui užgyti ir ataugti į sveiką.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite