KOKIA DOVANA TIKRAI NUDŽIUGINTŲ PAAUGLĮ?

0
78
gift g9d48c2b45 1920

Dovanų paieškos gana dažnais atvejais reikalauja tikrai nemažai pastangų. Viskas tampa dar sudėtingiau, jei dovanos ieškoma paaugliui: ne visada yra paprasta išsiaiškinti jaunuolių poreikius ir norus, todėl išrinkti tinkamą dovaną yra tikrai nelengva. Būtent todėl pasidalinsime keliomis dovanų idėjomis: tikėtina, kad tai jums padės kur kas paprasčiau priimti sprendimą. Taigi, ką dovanoti paaugliui?

Dronas

Įvairūs dronai gali būti pritaikyti pradedantiesiems arba pažengusiems vartotojams. Tokia dovana pastaruosius kelius metus buvo įvardijama kaip viena geidžiamiausių, tad tuomet, jei sukate galvą, ką padovanoti paaugliui, tai gali būti tikrai šauni idėja. Dronų kainos gali labai smarkiai varijuoti, todėl dar prieš pradėdami dovanos paieškas galėsite numatyti dronui skirtą biudžetą, ir tai galės šiek tiek palengvinti paieškas.

Su pomėgiais susijusios dovanos

Jei solenizantas turi tam tikrų pomėgių, jam išrinkti dovaną neturėtų būti labai sudėtinga. Pavyzdžiui, jei paaugliui patinka kompiuteriniai žaidimai, jį tikrai nudžiuginsite įteikdami naują žaidimą, kurį jis tiesiog degs nekantrumu išbandyti. Jei solenizantas mėgsta skaityti knygas, jam tikrai patiks gauti naują knygą (ar knygyno čekį), ir t.t.

Įspūdžių dovanos

Kartais atrodo, kad paaugliams paprasčiausiai nėra ką dovanoti, nes jie viską  turi. Tokiu atveju galite neapsiriboti vien tik daiktinėmis dovanomis – taip pat puikiu pasirinkimu gali būti ir įvairių pramogų kuponai, kurie leis patirti dar daugiau nepakartojamų įspūdžių. Pavyzdžiui, puikiu pasirinkimu gali būti bilietai į mėgstamos grupės koncertą, pasivažinėjimas kartingais, apsilankymas sniego arenoje, ir t.t. Rinktis tikrai turime iš ko, todėl kiekvienu individualiu atveju galėsite atrasti pačius geriausius pasirinkimus.

Stalo žaidimai

Stalo žaidimas – tai viena tų dovanų, kuri puikiai tinka įvairaus amžiaus žmonėms. Paaugliai taip pat nėra išimtis: jie mielai išbando įvarius naujus stalo žaidimus ir įsitraukia į žaidimo procesą. Šiandien  galime rinktis iš tikrai labai didelio stalo žaidimų asortimento, tad galėsite išrinkti tokį, kuris paaugliui paliktų įspūdį (vertėtų atsižvelgti į žaidimo tematiką ir pan.)

Išmanieji laikrodžiai

Išmanusis laikrodis – tai vienas tų įrenginių, kuris padeda stebėti fizinį aktyvumą (ar net gali įkvėpti daugiau judėti), todėl tokia dovana paaugliui gali būti tikrai labai naudinga. Niekam ne paslaptis, kad šiuolaikiniai paaugliai ypatingai vertina išmaniąsias technologijas, todėl nusprendę įteikti tokią dovaną tikrai neprašausite.

Dovanų čekiai

Jei nuspręsti, ką dovanoti paaugliui, būtų pernelyg sudėtinga, tokiu atveju pasiteisins dovanų čekiai, kuriuos šiandien siūlo daugybė įvairių prekybos centrų ir virtualių parduotuvių. Dovanų čekis – tai viena „saugiausių“ dovanų, nes solenizantas turi galimybę pats išsirinkti pageidaujamų daiktų, taigi, galėsite būti visiškai ramūs, kad jūsų įteikta dovana nedulkės lentynoje. Pirkdami dovanų čekį galėsite pasirinkti tam tikrą pinigų sumą, o įsigyto kupono galiojimo laikas bus ganėtinai ilgas.

Valgomos dovanos

Nors gana dažnai vengiama dovanoti suvalgomas dovanas, tačiau tikrai be reikalo. Paaugliams tikrai gali patikti neįprasto skonio saldumynai, kurių nerasime įprastuose prekybos centruose, spragėsiai su įvairiais priedais, įvairių skonių traškučiai, ir t.t. Specializuotose parduotuvėse tikrai rasite pakankamai didelį neįprastų valgomų dovanų pasirinkimą, taigi, tokia dovana paaugliui taip pat gali palikti puikų įspūdį.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite