SPALIO MĖNESĮ ZARASŲ RAJONE BUS SURENKAMOS STAMBIAGABARITĖS ATLIEKOS

0
50
min news zrs 973 min news zrs 845 info

Gyventojai, norintys atiduoti stambiagabarites atliekas, privalo registruotis seniūnijoje, nurodyti kokios ir kiek bus atliekų. Atliekos iš gyventojų priimamos nemokamai, turi būti nesumaišytos su buitinėmis atliekomis. Vienas namų ūkis gali atiduoti iki 200 kg atliekų.

Priimamos atliekos:

  • baldai ( lovos, čiužiniai, spintos, kėdės, stalai ir kiti baldai);
  • medienos atliekos (dažyto arba lakuoti medžio durys, langų rėmai be stiklų, baldinė mediena, grindų laminatas);
  • plastmasės ir keramikos atliekos (plastikiniai baldai, plastikinės lentelės, keramikiniai klozetai ir kriauklės);
  • elektronika ir buitinė technika (šaldytuvai, televizoriai, viryklės, ryšio priemonės, kompiuteriai ir kita buitinė bei elektroninė technika)

Nepriimamos atliekos:

  • statybinės atliekos (linoleumas, gipso kartono plokštės, plytelės, stiklas, polietileno plėvelė, plytos, šiferis);
  • metalo ir automobilinės atliekos (padangos, akumuliatoriai, automobiliniai skysčiai, automobilinis plastikas, dviračiai ir vežimėliai bei jų detalės)

Uždarosios akcinės bendrovės ,,Zarasų komunalininkas“ informacija,

tel. pasiteirauti (8 385) 52 179

Priedai:

DIDELIŲ GABARITŲ ATLIEKŲ SURINKIMO APVAŽIAVIMO BŪDU GRAFIKAS

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite